Jaarlijks organiseert Stichting Viva la Donna op 29 mei de Viva la Donna Day. Tijdens deze verwendag voor vrouwen met kanker bieden honderden schoonheidssalons gratis verwenbehandelingen aan. Er zijn in Nederland zo’n 200.000 vrouwen die recent of in het verleden de diagnose kanker hebben gehad.  Tijdens de Viva la Donna Day kunnen deze vrouwen die kanker hebben (gehad) even lekker ontspannen en zich weer vrouw voelen. In 2009 werden er maar liefst 10.000 gratis behandelingen weggegeven. Wil jij ook meedoen aan deze bijzondere verwendag en belangenloos verwenbehandelingen aanbieden?

Deelname

Het begrip ‘verwenbehandeling’ mag je als deelnemer aan de Viva la Donna Day breed opvatten. Zo kun je een gezichtsbehandeling aanbieden, maar ook een massage of lichaamsbehandeling. Er zijn echter 2 voorwaarden hieraan: de behandelingen moeten gratis zijn voor vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker en mogen nooit een ‘healing’-benadering hebben.

Vrouwen mogen zich vanaf 1 mei bij je aanmelden voor een verwenbehandeling. Heb je voldoende aanmeldingen ontvangen? Vermeld dan op je persoonlijke pagina op www.vivaladonna.nl dat je vol zit. Je bepaalt zelf hoeveel vrouwen je behandelt en wat je hen belangeloos aanbiedt. Als 29 mei je niet zo goed uitkomt, dan mag je ook een verwendag organiseren voor of na deze datum.

Deelnemen aan de Viva la Donna Day geeft niet alleen veel voldoening, maar het heeft ook voordelen voor je eigen bedrijf. Je betaalt Stichting Viva la Donna jaarlijks 25 euro exclusief BTW. Als je je in mei 2010 hebt aangemeld, ben je dus t/m mei 2011 lid. Voor dit bedrag krijg je een jaar lang een persoonlijke pagina op www.vivaladonna.nl. Hier kun je niet alleen informatie over je bedrijf en de verwendag kwijt, maar ook tekst over aanbiedingen en acties buiten de Viva la Donna Day om. Geinteresseerden kunnen jouw bedrijf vinden door in de linker kolom op www.vivaladonna.nl te zoeken. Meer inhoudelijke informatie over deelname aan de verwendag staat in het handboek voor verwenbehandelaars.

Gerelateerde berichten