Op 6 februari a.s. zal in het Okura Hotel te Amsterdam bekend gemaakt worden welke beautymerken dé Beauty Astir Award 2013 gewonnen hebben! Presentatrice Vivian Reijs zal de uitreiking hosten en de prestigieuze prijzen aan de winnaars overhandigen in zeventien verschillende categorieën, zoals best salonproduct, skincare, hair, make-up, fragrances, eco, beauty discovery en meer.
 
De Beauty Astirs, ook wel ‘de Oscars’ in cosmeticaland genoemd, zijn een initiatief van BeautypersNL (voorheen de vereniging van cosmeticajournalisten), ofwel dé beautypers van Nederland. De vakjury bestaat uit de 38 leden die dagelijks actief bezig zijn met ‘beautymedia’ voor de toonaangevende magazines als Marie Claire, Grazia, LINDA., Nouveau, RED, JAN, Glamour, ELLE en ook VROUW, Libelle, Margriet, Women’s Health, Vriendin, PLUS Magazine, Flair, Viva, Esquire en vakbladen als L’Essence en Kosmetiek, maar ook bekende online beautymagazines als BeautyNieuws.nl en Beautyjournaal.nl. 
 
Fact: 
Het is de enige onafhankelijke persprijs in beautyland en wordt dit jaar voor de 29e keer uitgereikt. De genomineerden variëren van luxe merken (Chanel, Estée Lauder, Dior, Lancôme, Lancaster, La Mer) tot mass market merken als L’Oréal Paris, Dove, Olaz, Nivea en ook kleine, exclusieve merken (niche, eco en salon brands) die in Nederland verkrijgbaar zijn.
 
Best Beauty Style Award 2013
Tijdens de uitreiking zal ook bekend gemaakt worden welke bekende Nederlandse vrouw dit jaar de felbegeerde Best Beauty Style award wint. Deze prijs is voor een bekende vrouw uit de media die volgens BeautypersNL al jaren uitblinkt in haar stralende beautylooks….

 

Gerelateerde berichten