De vraag naar huidverbeterende cosmetica met respect voor de natuur groeit hard. Daarom is Edith de Jong van Beauty2People heel blij dat zij het populaire professionele merk Dr. Spiller in haar assortiment mag opnemen.

Dr. Spiller Pure SkinCare Solutions biedt innovatieve huidverzorging – naar het voorbeeld van de natuur. Het motto van het zestig jaar oude familiebedrijf is het ondersteunen van de huid in haar natuurlijke functies en ermee werken in plaats van ertegen. De huidverzorging van Dr. Spiller wordt ontwikkeld en geproduceerd in eigen laboratoria in Zuid-Duitsland. De experts vertrouwen op hun Beierse oorsprong: helder bronwater, natuurlijke essences en krachtige, pure ingrediënten vormen de basis van de formules. Dat zorgt voor overtuigende resultaten: een mooie, gezonde en uitgebalanceerde huid.

Dr. Spiller maakt drie prachtige series:

  • Dr. SPILLER BIOMIMETIC: professionele huidverzorging, die al meer dan 60 jaar wordt gebruikt door schoonheidsspecialisten en in spa’s. Voor elk huidtype en elke huidconditie heeft Dr. Spiller een passende oplossing met als eis: ‘never settle for less’. Jaarlijks valt een product van Dr. Spiller in de prijzen, in 2023 won de Peptide Performance Eye & Lip Cream de BEAUTY FORUM Stars Award.
  • MANAGE YOUR SKIN richt zich op de moderne en zelfbewuste man van vandaag, die goed voor zichzelf zorgt.
  • TRAWENMOOR is eind 2022 gelanceerd: een geweldige, puur biologische lijn (met Cosmos Organic keurmerk), voor apotheken, luxe winkels en trendy spa’s en schoonheidscentra. De serie helpt veroudering vertragen met behulp van ‘turf’ uit het Haselberger Moor, een gecertificeerd geneeskrachtig moeras in Oostenrijk. De producten zijn rijk aan humuszuren, met krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende effecten.

Dr. Spiller wordt in meer dan veertig landen verkocht en heeft al jarenlang veel fans in Nederland. De directie van Dr. Spiller vindt in Beauty2People een betrouwbare, resultaatgerichte partner, die zich richt op de groei en ontwikkeling van de schoonheidsinstituten in Nederland en België die het merk voeren. Beauty2People selecteert en levert alleen high-end cosmeceutical-merken, waarmee schoonheidsspecialisten zich kunnen onderscheiden.

Na de succesvolle merken Hydropeptide, Emotion Skin Care en T-Away kwam ook Dr. Spiller door de strenge kwaliteitscontrole van Beauty2People: producten die zijn gebaseerd op bewezen technologie.

Gerelateerde berichten