Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Iedereen heeft het, die ene droom of wens waar je zo intens naar verlangt, misschien je hele leven al. Voor sommigen blijft het altijd die onbereikbare droom. Dat is alleen omdat ze zelf geloven dat het niet haalbaar is. Want dromen waar je in gelooft en die je als doel stelt komen wel uit!

Dromen als doel stellen

Hoe laat je je droom uitkomen? Om te beginnen moet je je droom echt als doel gaan stellen. Zie voor je hoe het eruit ziet, wat zie je? Ga je voelen alsof je droom al is uitgekomen, hoe voelt dat? Schrijf je droom ergens op waar je het elke dag ziet zodat je onderbewustzijn dit elke dag opneemt als gesteld doel. Een briefje op de spiegel, het startscherm van je telefoon, zo maak je het tastbaar. Lees je doel hardop twee keer per dag, zodat je onderbewustzijn het doel als waarheid gaat beschouwen. Je onderbewustzijn kan namelijk geen onderscheid maken tussen wat echt en denkbeeldig is. Door steeds jouw doel te herhalen programmeer je jezelf als het ware om jouw doel waarheid te maken.

Ik heb een aantal jaren geleden als doel gesteld volledig vrij en onafhankelijk te willen zijn. Ik wilde genoeg tijd om mijzelf te kunnen ontwikkelen en anderen te helpen. Werken met mensen die mij energie geven en genoeg geld verdienen om een stressloos leven te kunnen leiden. Ik heb me hierop gefocust en alles wat me hiervan afleidde geschrapt. Ik had mijzelf een jaar de tijd gegeven mijn doel voor elkaar te boksen. Ik had de einddatum in mijn agenda geschreven en was elke dag met mijn doel bezig. Dat doel, die droom heb ik nu bereikt.

De eerste stap zetten

Als je heel erg bewust bezig gaat met jouw droom heb je de eerste stap gezet. Je hebt je droom gesteld als doel. En een doel haal je meestal niet in één keer maar in kleine stapjes. Schrijf de volgende stap op die je gaat nemen om jouw doel te bereiken en doe dat meteen, schuif niets meer op de lange baan, onderneem actie! Bepaal voor jezelf ook een einddatum wanneer je je doel gehaald wilt hebben. Zo begin je je doel concreet te maken!

Focus je echt alleen op dat doel wat jouw grote droom is. Geen plan B, geen uitwegen. Daar geloof ik niet in, dat zijn alleen maar afleidingen van wat je echt wilt. Het gaat om wat je écht wilt! Maak hiervoor een vastomlijnd plan zodat je richting krijgt en je doel overzichtelijk wordt. Laat je ook niet afleiden door negatieve gedachten. Blijf gefocust, dan komt het uiteindelijk altijd goed.

De vier punten die het waar maken

Vertrouw op jezelf en je eigen kunnen, geloof in je droom waarmaken. Je hebt die droom niet voor niets. Erin geloven, het zien, voelen en eraan werken zijn de vier punten die het waar gaan maken. Alles wat je (de juiste) aandacht geeft groeit. Als je deze vier punten toepast op jouw droom, zal ook jouw droom uitkomen!

 

 

 

Wil jij ook groeien met je onderneming? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

Tom Sebastian

Gerelateerde berichten

Trending make-up looks

Je bent er vast nog niet mee bezig, maar voor we het weten is...

Lees meer

Puistjes, maar geen acne

Dat puistjes horen bij de pubertijd is een feit, maar puistjes op volwassen leeftijd...

Lees meer

Ondernemende Vrouw 2023

Wie mag de titel ‘Ondernemende Vrouw 2023’ dragen? De genomineerden in de categorie filantropie,...

Lees meer