Als (vrouwelijke) zelfstandige ondernemer valt het niet altijd mee om je bedrijf goed op de rit te houden. Je wil weten wat er in je branche gebeurt, je laten inspireren, weten hoe andere schoonheidsspecialisten bepaalde zaken aanpakken. Daarom organiseert Anbos voor het eerst op maandag 11 april het tweejaarlijkse ANBOS-kennisevent voor de Nederlandse schoonheidsspecialist. Niet alleen voor Anbos leden, maar voor iedere schoonheidsspecialist. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van het auditorium op Burgers’ Zoo geopend. Adjiedj Bakas, Nederlands bekendste trendwatcher en Frederique van der Wal, succesvol zakenvrouw geven een lezing. Op deze dag wordt je geinformeerd over de nieuwste trends, kun je workshops volgen, praten met schoonheidsspecialisten die hun sporen in de branche verdiend hebben en volop netwerken. Het is een dag waar je veel kennis op kunt doen, je kennis met anderen kunt delen en bovendien ook nog eens een leuk dagje uit. 

Lezingen

Zo nu en dan moet je als ondernemer je nek uitsteken en je horizon verbreden om je onderneming op een hoger niveau te krijgen. Het bestuderen van trends om te zien wat er in de wereld gebeurt en welk effect dit heeft op de consumenten is een wezenlijk onderdeel van het ondernemerschap. Adjiedj Bakas gaat tijdens zijn lezing in op het gedrag van de consument in 2011. Frederique van der Wal vertelt over verantwoord maatschappelijk ondernemen en over de uitdagingen die ondernemers aan kunnen gaan om hun onderneming naar een hoger plan te tillen.

Aandacht voor de ondernemer

Daarnaast biedt het event eigentijdse beauty classes die aansluiting vinden op de verschillende ondernemers uit de branche. Binnen de schoonheidsverzorgingbranche verschijnen meer gespecialiseerde schoonheidsinstituten en blijven bijvoorbeeld cosmeticaproducten en apparatuur tegen huidveroudering in ontwikkeling. Door het geven van diverse beauty classes geeft Anbos jou de mogelijkheid om je kennis te laten maken met de innovaties binnen de branche. Daarnaast zijn andere aspecten binnen het ondernemerschap van belang en worden bezoekers geïnspireerd om uitdagingen binnen hun eigen onderneming aan te gaan. ANBOS wil de ondernemers bewust maken de kwaliteit van hun onderneming naar een zo hoog mogelijk plan te tillen. Zowel de startende als de reeds lang gevestigde ondernemer kan kiezen uit diverse beauty classes om kennis en inspiratie op te doen. Naast netwerken hebben de bezoekers ook de mogelijkheid om te speeddaten met professionals uit de branche. Specifieke vragen kunnen gesteld worden aan een panel van deskundigen waaronder Helga Wouterse, Evelien Leijten, de winnaars van de Beauty Award 2011. Marketingdeskundigen Imed Batout en Ria van Tol zijn tevens aanwezig om ondernemers van marketingtips te voorzien.  

Beleving

Naast inspiratie, vakkennis en netwerken, staat de beleving van de bezoeker ook centraal. De keuze voor de locatie levert hier een grote bijdrage aan en de entertainment over de gehele dag, blijft de bezoeker verrassen. ANBOS besluit deze dag met een verrassingsact.     

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 10 februari aanmelden via www.anbos-events.nl.Ook heeft ANBOS speciaal voor dit event de twitteracount @BEAUTYandNATURE aangemaakt. Maak tijdens twitteren gebruik van #anbosevent2011. Wij houden je in de aanloop naar dit event ook op de hoogte! Volg ons op twitter  of via facebook

Gerelateerde berichten