Tot nu toe kon men alleen in exclusieve SPA’s van luxueuze hotels genieten van de buitengewone wellness-belevenis van Babor. De nieuwe Babor Beauty Spa die op 18 juni door Inge de Bruijn officieel werd geopend, maakt nu midden in Barendrecht uitstekende wellness mogelijk in een exclusieve ambiance. „De behoefte van mensen aan schoonheid, ontspanning en balans neemt steeds meer toe door de sterker wordende prestatiedruk. BABOR biedt haar gasten een time-out: weg van het werk en even uit de dagelijkse sleur. Dit is zeker in elke agenda in te plannen – zonder ver te hoeven reizen“, verklaart Natasja van Stuivenberg eigenaresse van de Babor Beauty Spa in Barendrecht

De Spa brengt de hoogste eisen aan ambiance en behandeling samen. Op 75 chique en mooi ingerichte vierkante meters staan de gast 3 behandelingsruimten ter beschikking, waarin de gast niet alleen klassieke beauty-behandelingen kan ervaren. Uitstekend geschoolde vakmensen maken een buitengewoon uitgebreid wellnes-aanbod mogelijk. In de toekomst zullen in de Babor Beauty Spa ook hele dagen om te ontspannen worden aangeboden. Optimale ontspanning en een fris en stralend uiterlijk zijn gegarandeerd.

Uitzonderlijke belevenisbehandelingen nemen de gast mee op exotische reizen naar verre landen om heerlijk te ontspannen. In een make-uptraining leert men de trucjes en kneepjes van de professionals en zeer efficiënte behandelingen met de luxueuze lifting-serie HSR, zorgen voor ontspanning en zichtbare resultaten. Nieuwsgierig naar de menukaart? Die kun je hier bekijken.

Het design van de Babor Beauty Spa straalt elegantie en minimalisme uit. Het heldere, consequente design van de ruimte heeft wit als dominerende kleur. Wit staat synoniem voor zuiverheid, helderheid en frisheid. In contrast gecombineerd met mooie bruintinten straalt het desondanks behaaglijkheid en warmte uit.

Bij Natasja van Stuivenberg zijn de beste professionals aan het werk: de Babor Beauty Spa is gebaseerd op de nauwe samenwerking met het chique cosmetica-label Babor, de marktleider op het gebied van de professionele cosmetica.

Openingstijden

Men kan van deze luxe genieten in de Avenue Carnisse 240, in Barendrecht. De Babor Beauty Spa  is geopend ma/di/do van 09.00 tot 21.00 uur, wo 09.00 tot 13.00, en op vrijdag 09.00 tot 17.30 op zaterdag en zondag is de spa gesloten.

Gerelateerde berichten