Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Plattere en gespierde buik en strakkere billen

De EMslim is een van de meest effectieve behandeling voor het verkrijgen van een plattere en gespierde buik en strakkere billen. Het systeem versterkt moeiteloos buik- en gluteale spieren en is pijnvrij door gebruik te maken van hoge intensiteit gerichte elektromagnetische technologie, HI-EMT (High Intensity Electromagnetic Muscle Stimulation).

De hoge frequente elektro-magnetische straling zorgt voor zo’n 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten durende behandeling. Een revolutionaire technologie die spieren opbouwt en vet verbrandt. De EMslim biedt diverse voordelen zoals: Figuurcorrectie, huidversteviging en spieropbouw in één behandeling, waarbij er geen operatie nodig is. Geen herstelperiode gecombineerd met een korte behandeltijd. Het is nagenoeg pijnloos en er zijn minimale bijwerkingen (24-48 uur spierpijn). De apparatuur heeft een zeer snelle terugverdientijd door de hoge verdiensten en er zijn geen geen verbruiksartikelen of disposables nodig.

Wilt u meer weten over de EMslim? Kijk dan op onze website: https://www.emslim.nl/

Gerelateerde berichten