De Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS) heeft het Erkennings Instituut (HEI) aangesteld om een erkenningsregeling te verwezenlijken. Dit instituut is bezig om voor de schoonheidsverzorgingbranche een certificeringregeling te ontwikkelen. Door middel van een Keurmerk kunnen ondernemers zich onderscheiden als bedrijf dat werk maakt van kwaliteit en continuïteit.

Schoonheidsspecialisten willen hun klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. De klant wordt overspoeld door een veelzijdig aanbod van talloze aanbieders. Schoonheidssalons, huidverzorgingsinstituten en wellness kuuroorden schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen beginnen een eigen praktijk op het gebied van schoonheidsverzorging. Voor de consument wordt het zo onmogelijk om de goede van de minder goede te onderscheiden.

Een keurmerk zorgt voor een betere kwaliteit binnen de branche. Daarnaast onderscheiden ondernemingen met certificaat zich van de ondernemingen zonder certificaat. Dat is én makkelijker kiezen én het zorgt ervoor dat de steeds hogere eisen die klanten stellen ook worden doorgevoerd in methoden en technieken van de schoonheidsverzorging. Er wordt naar de consument geluisterd!

Meer informatie: Erkenningsintstituut

Gerelateerde berichten