Collega’s over de hele wereld zien haar als de pionier op het gebied van de professionele aromatherapie. Ze is een autoriteit en ontving in Engeland een koninklijke onderscheiding voor haar verdiensten. Haar manier van opleiden en de bijbehorende technieken worden wereldwijd ingezet. Eve Taylor wordt wel gezien als de moeder van de moderne aromatherapie en een visionair op beautygebied.

Foxcosmetics, importeur van het merk met haar naam, organiseert op 8 oktober a.s. een seminar waar Eve Taylor haar kennis met liefde doorgeeft aan iedereen die meer wil weten over aromatherapie en haar mogelijkheden.

De door Eve Taylor ontwikkelde lijn bestaat uit een compleet assortiment aromatherapie producten voor gezicht en lichaam. Producten zonder minerale oliën en parabenen. Dat voor een zeer betaalbare prijs. In deze tijd zeker niet onbelangrijk. Eve Taylor heeft een nieuwe techniek ontwikkeld om uit te zoeken welk effect de fysieke en emotionele toestand van een persoon heeft op de behandeling van huidaandoeningen. Deze “System of Analysis”, is een driedimensionale benadering en wordt gebruikt om de oorzaak van een probleem op te sporen. Elk deel van het lichaam beïnvloedt immers het andere. Door de oorzaak van een probleem op te sporen, help je de balans te herstellen. Het assortiment kent naast verzorgingsproducten tevens essentiële oliën, diffusers en massagekaarsen.

Het seminar is geschikt voor de professional of voor diegene die dit wil worden. Schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, masseurs, aromatherapeuten en wellness-specialisten laat u inspireren door deze enthousiaste vakvrouw.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten