Na jarenlange ervaring in de wax wereld was het volgens ons de hoogste tijd voor een premium Bio based wax merk. WXLab, een innovatief merk met een professionele wax lijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Makkelijk in gebruik, geschikt voor ieder huid- en haartype en voor iedere wax behandeling.

Binnen no-time voelt de huid perfect glad en zacht aan!

Efficiënte wax voor de professional

Onze waxen zijn zeer efficiënt in gebruik. Ze zijn flinterdun aan te brengen en snel verwijderbaar, waardoor de waxbehandeling veel sneller verloopt. Wel zo plezierig voor je klant en voor jou!

Bovendien zijn de waxen hierdoor zeer voordelig, dus dit betekent ook meer omzet voor jouw salon. Samen met een 100% haarvrij resultaat en de ultieme zachtheid voor de huid is WXlab dé logische keuze voor jou als wax-professional!

Voordelen van WXLab Wax

#1 Premium Bio based wax

Onze waxen zijn Bio based. Dit houdt in dat de waxformules zijn samengesteld met organische grondstoffen, zoals natuurlijke dennenhars en hars uit sojaglycerine.

#2 Voor elke behoefte

WXLab biedt waxen voor alle huid- en haartypes, inclusief Bio based Film wax, hypoallergene Film wax, traditionele Bio based Hot wax en vegetal Strip wax.

#3 Efficiënt en snel

Dun aanbrengen en snel verwijderen maken onze waxbehandelingen efficiënt voor zowel klanten als professionals.

#4 Hypoallergene Wax

SOFT is dermatologisch getest, hypoallergene Film wax, perfect voor gevoelige huid en allergiegevoelige klanten. Colofoniumvrij en vegan.

#5 Spa feeling

Onze waxen ruiken niet naar wax, maar ze zorgen voor een spa-ervaring, wat belangrijk is voor jouw klanten.

#6 Duurzame verpakking

Onze wax 800gr zakken bestaan uit eenvoudig doseerbare korrels en zijn verpakt in 100% recycable zakken.

Nieuwsgierig of WXLab wax iets voor jouw salon is?

Ter introductie kun je nu één wax zak naar keuze met 50% korting bestellen. Zo kun je zelf de voordelen van onze premium bio based wax ontdekken en geef je jouw salon een boost met dé nieuwe generatie hightech wax producten!

Nu uitproberen 

Hartelijke groet,
WXLab

Distributeur van dé nieuwe generatie premium waxproducten voor bij jou in de salon. Vooruitstrevend, innovatief, Bio based en no-nonsense. Bij WXLab doen we het nét even anders.

wxlab.nl | info@wxlab.nl

Gerelateerde berichten