Even voorstellen

Sinds 2002 ben ik eigenaresse van het AviFit afslankinstituut en leverancier van beauty apparatuur en producten. Met veel plezier distribueren en leveren wij diverse innovatieve apparatuur voor esthetisch gebruik aan Nederlandse en Belgische ondernemers. In al die jaren heb ik vele specialistische opleidingen/cursussen gevolgd op het gebied van gewichtsverlies, vetverwijdering, cellullite vermindering en huidverbetering. Deze vonden plaats in onder andere Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje en Israël. Inmiddels beschik ik over 18 jaar kennis en ervaring die ik graag deel met ondernemers die met onze apparatuur werken of van start gaan.

Reeds meer dan 170 schoonheidssalons en afslankstudio’s in Nederland en België werken met onze apparatuur. Veiligheid, effectiviteit, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met de apparatuur en producten van AviFit bent u verzekerd van tevreden klanten. We kunnen deze garantie geven omdat we zelf gedegen onderzoek verrichten naar de werking van de apparatuur en de te behalen resultaten. Ook testen we de apparatuur op veiligheid en kwaliteit. Zo weten wij, en dus ook u, zeker dat de apparatuur doet wat wordt beloofd en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

AviFit is meer dan alleen apparatuur en producten. Bij aanschaf van de apparatuur ontvangt u een volledige opleiding. U leert buiten het bedienen van de apparatuur tevens het voeren van een adviesgesprek, het maken van een huid- en weeganalyse en het samenstellen van een behandelplan op maat. Na uw opleiding ontvangt u een certificaat. Wij ondersteunen u met marketingmateriaal zoals een roll-up banner, flyers of brochures en alle benodigde documentatie om direct te kunnen starten. Daarnaast geven wij u advies over het gebruik van social media. Wij nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent om te starten. AviFit onderscheidt zich van anderen omdat u er nooit alleen voor staat. Ook voor vragen en technische service staan wij altijd voor u klaar.

Wij bieden u de mogelijkheid om onze apparatuur te kopen of te leasen. Na de leaseperiode is de apparatuur uw eigendom. Wilt u weten wat AviFit voor u kan betekenen? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en een gratis demobehandeling.

Graag tot ziens!

Anja

Gerelateerde berichten