BIOSLIMMING bodywrap, een begrip dat zich als een lopend vuurtje verspreidt in de wereld van schoonheidsspecialisten. En dat is niet vreemd want deze lichaamsbehandeling schittert niet alleen in ontvangen awards en prachtige resultaten, maar is ook ongelofelijk simpel uit te voeren.

BIOSLIMMING bodywrap is een manuele behandeling, waarbij vier verschillende producten met hoge concentratie en natuurlijke ingrediënten op elkaar worden aangebracht op het hele lichaam.

De behandeling geeft een heerlijke geur en zorgt voor voelbare sensaties waardoor je jouw klanten ook de echte spa ervaring kan geven met de nodige me-time. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de resultaten.

Zichtbare resultaten
BIOSLIMMING is niet voor niets zo ontzettend gewild: de resultaten spreken voor zich. Huidversteviging, vetverbranding, minder cellulite en centimeterverlies. Dit is alles waar de klanten van nu naar op zoek zijn. Snel resultaat, dat zichtbaar en blijvend is.

Hoge winstmarges voor jouw salon
De winstmarges voor jouw salon zijn zeer hoog. Vergelijkbaar met de marges die je kan bereiken met behandelingen van high-end beauty apparatuur, maar dan zonder de torenhoge investering. En dat zonder lease of onderhoudscontracten. Met andere woorden: je kan op elk moment stoppen. Geen enkel risico dus voor jou!

Korte werktijd
Een BIOSLIMMING behandeling kan binnen een uur, maar hiervan ben je zelf slechts 2x 10 minuten actief bezig. De rest van de tijd doet het product zijn werk, dus heb je tijd voor andere werkzaamheden: social media, administratie of een extra behandeling.

BIOSLIMMING is uniek en onderscheidend in de markt en wordt wereldwijd al met succes toegepast. Klanten zijn lovend over de behandeling en de resultaten die zij behalen. Het is daarom niet verwonderlijk dat Bioslimming de beautymarkt aan het veroveren is.

Meer dan een wrap
De werking van BIOSLIMMING is wetenschappelijk bewezen. Het heeft niet alleen cosmetische, maar ook genezende effecten: ideaal voor klanten die moeite hebben met afvallen en vet verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet-optimaal werken lymfesysteem en last van cellulite of striae.

Award winning
BIOSLIMMING is al zeven jaar op rij bekroond als de beste lichaamsbehandeling, en daar zijn wij trots op. Meer dan 120 salons werken al met BIOSLIMMING. Daartussen zitten meerdere salons die de Beauty Award hebben ontvangen.

Sluit je salon aan bij het winnende team!

Gerelateerde berichten