Er is niets zo ontsierend als donkere kringen onder de ogen. Hierdoor krijgt iemand een vermoeide en vaak ook sterk verouderde uitstraling. Ook op sommige andere plaatsen in het gezicht ontstaan soms storende ophopingen van een teveel aan melanine zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidverkleuringen.

Sommige huidproblemen vragen om een diepgaande en vooral structurele aanpak, waarbij het cosmetische aspect, farmaceutische- en dermatologische inzichten een optimaal product vormen. Niet voor niets zijn zogeheten ‘cosmeceuticals’ sterk in opkomst! Hannah Fade valt zonder meer onder de noemer ‘cosmeceutical’. De formule pakt het probleem van huidverkleuringen namelijk op een doeltreffende wijze zowel oppervlakkig als diep bij de daadwerkelijke kern aan!

 

Het natuurlijke bestanddeel zoethout heeft op een veilige manier een krachtige, oplichtende werking op de enzymen die diep in de huid aanwezig zijn. Hierdoor kunnen (verworven) pigment- of opeenhopingen van afvalstoffen effectief worden afgebroken zonder dat de huid hiervan schade ondervindt. Zoethout heeft naast de oplossende werking bij de donkere verkleuringen, ook een anti-irriterende werking.

De donkere huidverkleuringen worden extra beschermd tegen UV-licht door een natuurlijk UV- filter, gewonnen uit kaneel. Dit filter reduceert celbeschadiging als gevolg van UV-straling. Dit zorgt samen met de anti-oxidanten Ginko Biloba en Vitamine C voor een verbeterde en egalere huidsteint. Deze anti-oxidanten verminderen anderzijds het effect van vrije radicalen op de huid en beschermen de huid daarmee tegen een voortijdige veroudering.

De toegevoegde vitamine E zorgt voor een verbetering van de algehele huidstructuur en een versteviging van de huid en de onderliggende haarvaatjes. Samen met vitamine B3 verbetert vitamine E de microcirculatie in de huid. Dit bevordert de afvoer van de opgestapelde afvalstoffen, die hierdoor direct kunnen worden verwijderd. Fade bevordert tevens de collageensynthese in de huid, waardoor deze beduidend meer volume krijgt. Het resultaat? Een heldere, perfect gave, stevige en vooral egale huid!

Prijzen en distributie

Hannah Fade is verkrijgbaar via hannah Products.

Gerelateerde berichten