Veel schoonheidsspecialisten hebben een eigen salon of werken als professional vanuit huis als zelfstandig schoonheidsspecialist. Ongeveer drie kwart van deze  schoonheidsbedrijven heeft geen personeel in dienst. Als eigenaar van een schoonheidssalon herken je misschien de eenzaamheid die je soms voelt als ondernemer, zeker als het gaat om management vraagstukken. Je bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden, zowel persoonlijk als zakelijk, en hebt de behoefte om bepaalde ervaringen of vraagstukken met andere ondernemers te delen. Je kunt luisteren naar ervaringen van andere ondernemers, vragen stellen en antwoorden te geven. Door met andere gelijkgestemden te sparren krijgt je meer inzicht, leer je out of the box denken en kun je op het idee gebracht worden om nieuwe wegen in te slaan. Met dit doel is het forum van SchoonheidsspecialistenNieuws.nl ontwikkeld.  Het forum heeft een openbaar gedeelte en een besloten gedeelte dat alleen voor de geregistreerde leden toegankelijk is. 

Het forum van SchoonheidsspecialistenNieuws.nl is bedoeld voor vragen, discussies, gesprekken en uitwisseling van gedachten over alles wat met het vak schoonheidsspecialist te maken heeft, inclusief het managen van een schoonheidssalon. Registratie met een geldig e-mailadres is verplicht zodat bij de beheerder bekend is wie er zich op het forum bevindt en welke rol deze persoon heeft (eigenaar schoonheidssalon, schoonheidsspecialiste in loondienst, starter, studerend/in opleiding of leverancier). Alleen als geregistreerd lid krijg je toegang tot het besloten gedeelte van het forum.

Anoniem posten

In tegenstelling tot sommige andere fora is het op dit forum niet toegestaan om anoniem te posten en moet je je vooraf registreren. Bij het posten op het forum wordt niet alleen de nickname (kan een verzonnen naam zijn), maar ook je functie getoond zodat een ieder weet in welke hoedanigheid je een berichtje plaatst. Je kunt er voor kiezen om de functie "e-mailadres verstoppen" te gebruiken. Je e-mailadres is dan niet zichtbaar voor andere bezoekers. Je krijgt dan geen e-mails van andere gebruikers van het forum en blijft helemaal anoniem.

Discussies

Het staat iedereen vrij zijn mening te geven over een bepaald onderwerp en dat geldt ook voor de postings die op het forum gedaan worden. Felle en heftige discussies zijn toegestaan, zo lang een ieder in zijn/haar waarde wordt gelaten. Probeer je op het forum te gedragen zoals je doet wanneer je iemand in het echt ontmoet. Respecteer andere bezoekers. Als je uitspraken doet over anderen dan moet die uitspraak, voor zover het gaat over feitelijke zaken, natuurlijk wel kloppen. 

Huisregels

De huisregels hebben tot doel het forum een veilig en aangenaam discussieplatform te laten zijn voor alle bezoekers. De allerbelangrijkste is dat we respect blijven hebben voor elkaar, ongeacht meningsverschillen. Schelden of bedreigen of elkaar onrespectvol behandelen is dus niet toegestaan. Het forum mag niet gebruikt worden door leveranciers, opleidingscentra en andere dienstverleners om gratis reclame te maken voor hun eigen producten en diensten. Er mag ook niet worden gehandeld, dus geen vacatures, 2e hands spullen en oproepen voor modellen voor examens, beurskaartjes, e.d. Door gebruik te maken van het forum verklaren de gebruikers van het forum bekend en akkoord te zijn met deze huisregels.

Gerelateerde berichten