Met een ouder wordende huid wordt het weefsel van veel vrouwen boven de 45 dunner en verliest het volume in bepaalde gebieden: bij de slapen waardoor er een vermoeide uitstraling ontstaat, in de wangen, rondom de mond, gezichtscontour en kin. De oplossing die door plastisch chirurgen wordt aangedragen is om kleine hoeveelheden lipo-filling in de huid van het gezicht aan te brengen. Gatineau biedt daarentegen een serieus cosmetisch alternatief door de introductie van remodellerende huidverzorging. De nieuwe producten brengen de gezichtscontouren terug door volume terug te brengen bij de slapen, de wangen en de kin met het Volume Concentrate en op de mond met de Revolumising Lip Care.

Gatineau Volume Concentrate Day and Night Serum

Het belangrijkste ingrediënt van het gezichtsserum is het uitermate geconcentreerde Volulift, een actief bestandsdeel met een krachtige remodellerende werking.  Het heeft een liftend en remodellerend effect op de huid waardoor het zacht en soepel

aanvoelt. Het gezicht krijgt weer een herwint een jeugdige uitstraling.

Verkrijgbaar bij de Gatineau schoonheidssalon en parfumerie vanaf eind maart voor E 69,50.

Revolumising Lip Care

Dit lipverzorgingsproduct is geconcentreerd met actieve ingrediënten afkomstig uit planten met voedende en helende eigenschappen. Verrijkt met een krachtig en actief volume ingrediënt geeft het de lippen direct en langhoudend volume.

Dankzij de gloss textuur worden de lippen perfect gehydrateerd, intens gevoed, beter gedefinieerd en zijn ze zacht en vol.

Verkrijgbaar bij de Gatineau schoonheidssalon en parfumerie vanaf eind maart voor t 28,00.

Gerelateerde berichten