Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Gatineau biedt voor ieder huidtype en iedere huidconditie een eigen salonbehandeling en verzorgingslijn. Het nieuwste product, Defilift 3D, richt zich op de zones waar verslapping van de huid een probleem vormt, zoals de wangen en de kin. Zichtbaar en direct worden lijntjes opgevuld en de huid aangespannen. Dag na dag worden de gelaatscontouren strakker.

Met het ouder worden, verliest de huid haar stevigheid en verslapt de gezichtscontour. Gatineau Defilift 3 D is een combinatie van opvul- en liftingtechnieken. De romige crème richt zich op de zones waar verslapping van de huid een probleem vormt, herstelt deze en remodelleert het gezicht.

Het product bevat drie bestanddelen die voor de werking zorgen: Volulift, Densilift en Peptilift

Volumecorrectie met Volulift

Volulift is een ultra-innoverend complex samengesteld uit ingekapseld hyaluronzuur, plantaardig extract van Commiphora Mukul (een heester uit het westen van India), olijfolie-extract en jojobawas. Dit complex versterkt de hydrolipidesubstantie van de huid, beperkt het volumeverlies en stimuleert het “opzwellenâ€Â? van de cel intensief om het reliëf en het volume van het gezicht te herstellen.

Verstevigende werking met Densilift en Orgalift

Densilift, uit tarwe-extract en soja-eiwit, stimuleert de collageen- en elastinevorming. Orgalift, een extract van Maïs-eiwit, in combinatie met Densilift, verbetert de structuur van de huid voor een intensief verstevigende werking.

Onmiddellijk huidaanspannend effect met Peptilift

Peptilift, een exclusief complex van plantaardige eiwitten, vormt een driedimensionaal aanspannend micronetwerk in de opperhuid voor een onmiddellijk aanspannend effect.

Defilift 3D Perfect Design Performance Volume 50 ml kost € 99,50 en is verkrijgbaar bij parfumerie, warenhuis en schoonheidssalon.

Gerelateerde berichten