Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Als je kijkt naar je bedrijf kun je last hebben van onrust en onzekerheid. Onzekerheid om je producten te verkopen, onzekerheid om een event te organiseren, onzekerheid voor te weinig klanten en te weinig inkomen. Maar je kan juist ook onrust en onzekerheid hebben om succesvol te zijn, om te falen of om fouten te maken. Als je geen fouten maakt in je bedrijf, zul je ook nooit groeien. Je leert juist van de fouten en daardoor groei je. Onzekerheid om fouten te maken is daarom een voorbeeld van ongegronde onrust.

Waar zit jouw onrust en onzekerheid?

Het is belangrijk om je bewust te worden van je onzekerheden en ze te herkennen. Maar nog belangrijker om te weten dat je het in je hoofd vaak veel groter maakt dan het daadwerkelijk is. Hierdoor ga je uit de weg wat je eigenlijk zou willen doen. Dit resulteert dat jouw bedrijf niet groeit.

Schrijf het op

Verklein en verminder daarom de onrust en onzekerheid. Benoem ze eens en schrijf ze op. Waar ben je eigenlijk bang voor? Waarom heb je die onrust en onzekerheid? Is dit wel gegrond? Op deze manier krijg je voor jezelf duidelijk waar de onrust en onzekerheid vandaan komt. Let naast je gedachten ook eens op je lichaamshouding als je de onrust voelt. Als je namelijk ineenkrimpt geef je de onrust aandacht en ruimte. Neem daarom eens een sterke houding aan, hoofd omhoog en schouders naar achteren. Zo krijgt de onrust geen kans.

Maak je succes groter

Als je de onrust en onzekerheid aandacht geeft, groeit het alleen maar. In plaats van je onzekerheid in gedachten groter te maken, kun je veel beter je succes in gedachten groter maken! Probeer om de groei van je bedrijf te visualiseren, dit heeft een krachtige werking! Door je succes in gedachten te vergroten en je onzekerheden te verkleinen, zet je je onzekerheden om in succes. Op deze manier kun jij de visie die je voor ogen hebt realiseren.

Laat je niet tegenhouden

Laat onrust en onzekerheid je dus niet afleiden van wat jij voor ogen hebt en heef het geen hoofdrol in hoe jij je bedrijf runt. Herken het en aanvaard dat het er is, maar laat je er nooit door tegenhouden! Wil jij nieuwe en veelbelovende wegen openen voor jou en je beauty business? Lees hier wat ik voor jou kan betekenen!

Gerelateerde berichten