Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Elke dag komen we weer een stap dichterbij de zinderende finale van de Beauty Award 2020. Wie gaan er na de feestelijke gala-avond op 19 april naar huis met de felbegeerde awards? Eerder stelden we al de genomineerde dames in de categorieën ‘Newcomer of the Year’ en ‘Schoonheidssalon van het jaar’ (klein en groot) aan je voor. Ditmaal reizen we af naar het Noorden waar we met gepaste trots Claudia, Inge en Petra aan je voorstellen!

Petra Oosterhuis, Petraas
We vroegen Petra waarom zij die Award mee naar huis zo moeten nemen… “Weet je, ik heb al gewonnen en toch….now I want it all! Door continue te ontwikkelen heb ik in de afgelopen jaren bewezen dat je bij Petraas niet in de stoel ligt, maar op de troon. Klant is koning en verdient daarom een op en top behandeling op maat en meer. Maar ook door me als ondernemer te profileren laat ik zien dat een vakvrouw ook buiten de salon haar mannetje staat. Met de winst bewijs ik, dat kwaliteit, passie en kennis niet alleen te vinden is in de grotere steden of dichtbevolkte gebieden, maar ook bij ons op het platteland. En die bevestiging en waardering verdienen mijn klanten. Hoe gaaf zou het zijn dat ze overal kunnen vertellen dat ze in de vertrouwde handen van de beste van Noord Nederland zijn.”

Inge van der Meulen, Schoonheidssalon Inge
“Ik doe voor de tweede keer mee aan de Beauty Award, omdat ik het afgelopen jaar enorm ben gegroeid dankzij de feedback van de vakjury van de jubileumeditie van de Beauty Award en dit jaar mijn groei en sterke visie wil laten zien. De Beauty Award is voor mij de kans als schoonheidsspecialiste om mijn kennis en vakkundigheid te testen en promoten. Een eerlijk oordeel van een vakjury die verstand van zaken heeft kijkt uitgebreid naar alle aspecten van je bedrijf. Daardoor is mijn bedrijf al enorm gegroeid en dit jaar wil ik de vakjury vol trots laten zien waar ik nu sta.”

Claudia Esser, Huid Totaal
Toen de e-mails verstuurd werden met daarin het verlossende woord ‘wel of niet genomineerd’ was Claudia bezig in haar praktijk. “Ik dacht om even nog een keer de e-mail checken. Daar was ik al om 8 uur ’s ochtends mee begonnen trouwens 😉 Ik heb de e-mail meerdere keren achter elkaar gelezen omdat ik het bijna niet kon geloven… Ik heb het van vreugde uitgegild en toen ben ik naar mijn man toe gelopen om het fantastische nieuws te kunnen delen. Het voelt nog altijd onwerkelijk aan dat ik genomineerd ben. Ondanks dit ben ik ontzettend blij en trots over mijn nominatie. Ik ga ervoor!”

Gerelateerde berichten