Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Elke dag komen we weer een stap dichterbij de zinderende finale van de Beauty Award 2020. Wie gaan er na de feestelijke gala-avond op zondag 27 september naar huis met de felbegeerde awards? Eerder stelden we al de genomineerde ‘Schoonheidsspecialisten van het jaar’, regio Noord, Midden/Oost en Zuid aan je voor. We hebben nog één categorie over: regio West!

Nerina Goli, Nerina SkinClinic
“Ik ben naar Nederland gekomen vanuit Iran. Mijn droom was om een succesvolle vrouw te worden, en om dit te bereiken alles uit de kast te halen wat mogelijk was. Mijn salon heb ik opgebouwd met lege handen. Ik ben van niets gekomen en kijk nu eens! Ik ben het levende bewijs van het gezegde ‘als je echt iets wil, dan gaat dat lukken’! Mijn Oosterse kennis wordt gemixt met Nederlandse kennis. Door deze mix hebben wij veel unieks te bieden. En dit werpt zijn vruchten af binnen onze salon!”

Brenda Bax, The BeautyCompany by Brenda Bax
“Ik kreeg het bericht dat ik genomineerd was voor de Beauty Award 2020 toen ik aan het werk was in de salon. Hoewel ik ’s nachts redelijk had geslapen had ik toch een knoop in mijn maag van de zenuwen. Dus tussen twee behandelingen door even snel de mail gecheckt. De behandeling daarna ben ik maar begonnen met een rustig kopje thee voor de klant én voor mijzelf. Ik moest echt even tot mezelf komen. En nu voel ik mij fantastisch! Wat een onwijs gaaf gevoel geeft deze nominatie mij.”

Sheila van Limpt – van Weissenbruch, Face & Body Lounge
“De Beauty Award is dé vakprijs in onze branche. Om genomineerd te zijn, moet je voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Super trots dat ik nu tot de top 3 beste schoonheidsspecialisten, regio west van Nederland behoor. Sinds mijn nominatie in 2015, heb ik mij de afgelopen vijf jaar verder ontwikkeld op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Niet alleen om het allerbeste in mijn werk als schoonheidsspecialiste naar boven te blijven halen, maar bovenal in mijn huidige en toekomstige klanten. Als specialiste wil ik mijn professionaliteit graag uitdragen en het vak naar een hoger niveau tillen. Ik wil een inspiratie zijn voor de nieuwe generatie en een voorbeeld voor mijn vak collega’s. De afgelopen vijf jaar heb ik grote stappen gemaakt. Dit alles maakt dat ik de perfecte kandidaat ben en de Beauty Award moet winnen!”

Gerelateerde berichten