Elke dag komen we weer een stap dichterbij de zinderende finale van de Beauty Award 2024. Wie gaan er na de feestelijke gala-avond op zondag 21 april naar huis met de felbegeerde awards? Eerder stelden we al verschillende andere categorieën voor, deze keer laten we Nicolle, Sandra en Laura aan het woord! Lees snel mee 😉

Nicolle Wieme, Schoonheidsinstiuut Natural Beauty
Deze nuchtere schoonheidsspecialiste uit Zeeland deed eerder ook mee aan de Beauty Award en was toen ook genomineerd. Wat doet deze nominatie met haar? “Ik heb altijd geloofd in mijn kracht en kennis en als mens. Maar nu is het tijd dat de Award een bijzondere bekroning zou zijn op mijn werk van bijna 30 jaar ervaring. Ooit begonnen vanuit mijn rolstoel en nu kan ik zeggen, dat heb ik top gedaan. Als ik terug kijk over mijn schouder heb ik laten zien dat ik een dijk van een zaak uit de grond heb gestampt met een vast clientèle wat nog dagelijks groeit. En daar ben ik trots op. Als professional ben ik steeds op zoek naar betere en mooiere technieken want dit is mijn manier van werken. Mijn leergierigheid houd niet alleen op in Nederland maar ik snuif ook mee in het buitenland. Het bezoek van beurzen en netwerken laat ik zien dat ik van dit vak hou. Jongere schoonheidsspecialisten  geef ik ondersteuning  waar het nodig is. En mijn eigen magazine staat al klaar om na 21 april gedrukt te worden voor de boekhandel!”

Laura van der Hooft, Laurora’s Huidverbetering
“Mijn motivatie om deel te nemen aan deze vakwedstrijd komt voort uit een diepe passie voor mijn vak en de constante drang naar verbetering en innovatie. Mijn unieke behandelconcept, ontwikkeld met veel training en kennis van Natascha van A Fortio, biedt realistische lange termijn resultaten op een natuurlijke, huideigen manier. Bewustmaking van mijn holistische werkwijze en aandacht voor de klant zijn cruciaal. Afgezien van mijn inspanningen om mijn concept meer bekendheid te geven, zie ik deze wedstrijd als een waardevol leermoment. Het biedt een kans tot groei door de feedback en beoordelingen gedurende het traject. Het is mijn ambitie om niet alleen erkenning te ontvangen voor mijn harde werk, maar ook om een voorbeeld te zijn voor andere schoonheidsspecialisten en bij te dragen aan de groei van de sector. Mijn doel is continu streven naar verbetering voor mezelf en mijn gewaardeerde klanten. Ik wil beter worden, openstaan voor innovaties en blijven leren. Dit hele proces op zich is al een leertraject!”

Sandra Nijland, Beauty&Skincare Spijkenisse
“Ik wil graag dat huidverzorging bij mensen/vrouwen met kanker meer onder de aandacht komt. Het is een belangrijke, dankbare en grote doelgroep en ik hoop  dat er nog meer vakcollega’s bewust kiezen om meer mensen met kanker te behandelen in hun praktijk. En de Beauty Award is daar een mooi podium voor. En tegelijkertijd wilde ik ook laten zien dat je tussen al ‘het geweld’ aan huidverbeterende apparatuur, zuren en sterke peelingen ook genomineerd kunt worden met behandelingen waarbij de focus meer ligt op zachte aanrakingen en welzijn. Het voelt voor mij echt als een bevestiging dat ik goed ben ik wat ik doe. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar ergens is er altijd in de verte dat stemmetje dat zegt, je bent niet goed genoeg, je werkt aan huis, je werkt alleen, andere doen het beter dan jij et cetera. En nu is de bevestiging gekomen van mensen die mij niet kennen, en die echt vanuit professie en interesse mijn inzending hebben beoordeeld en vinden dat ik ook bij de top mag horen. En dat neem ik mee naar de toekomst, niet meer twijfelen aan mijzelf!”

Gerelateerde berichten