Iedere week lichten we een specifieke categorie uit waar we de genomineerde specialisten aan het woord laten. In dit vierde deel laten we Elske, Carla en Melanie aan het woord, de genomineerde vakspecialisten uit regio noord. Wat motiveerde hen om mee te doen? Hoe ervaren ze hun nominatie en waarom zouden zij de Beauty Award moeten winnen? Wil jij ook bij de spetterende gala-uitreikingsavond zijn? Koop dan nu je tickets!

De Biosalon, Carla Walstra
“Ik voel mij ontzettend vereerd en ben trots dat ik genomineerd ben. Natuurlijk hoopte ik dat ik zou opvallen tussen alle deelnemers, maar wat was ik blij toen ik het goede nieuws ontving! Mijn motivatie om mee te doen aan de Beauty Award is dat mijn werkwijze afwijkt van het gangbare. Door mee te doen wilde ik meer aandacht, erkenning, persoonlijke en zakelijke groei krijgen. Het winnen van de Beauty Award zou een fantastisch podium zijn voor mijn manier van werken: in stilte, vanuit mijn hart, met de handen, holistisch en op gevoel. In mijn ogen – juist in deze tijd – een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl.”

Melanie Hoogewerf, Schoonheidssalon Melanie
“Eerlijk gezegd waren mijn verwachtingen wel hoog want ik heb mijn uiterste best gedaan om te komen waar ik nu sta. Vele opleidingen heb ik inmiddels achter de rug zoals bijvoorbeeld Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie en verschillende cursussen, plus meer dan 20 jaar ervaring. Daarom was ik ook trots genoeg om met iedereen te delen dat ik deelnemer was. Door het winnen van de Beauty Award (als dat voor mij is weggelegd) hoop ik meer naamsbekendheid te genereren. Ook zou ik het geweldig vinden om in de beautybranche mijn steentje bij te kunnen dragen, een voorbeeld te zijn voor andere schoonheidsspecialisten in Nederland of misschien zelfs wel internationaal. Eigenlijk is dit daar al een klein beginnetje van door nu met jullie mijn verhaal te mogen delen!”

Elske Hulzinga, Huidinstituut Renew & Balance
“Het is een kroon op mijn werk om genomineerd te zijn. Het is een gigantisch mooi compliment om genomineerd te zijn en een bevestiging dat ik de juiste koers vaar. Klaar ben je in mijn ogen nooit. Doorgaan, bijsturen waar nodig en meer kennis opdoen is van groot belang. Het winnen van de Beauty Award zou mij gigantisch goed doen en het grootste compliment zijn die je op vakgebied maar kunt krijgen. Ik zou me zeer vereerd voelen. Doordat ik veel te onzeker en voorzichtig ben gestart en na een aantal jaar het helemaal anders heb aangepakt, zou het winnen van de Beauty Award voor mij echt de bevestiging zijn dat ik het door mijn harde werken, inzet, motivatie en positiviteit  goed doe. En waar de waarde van mij als schoonheidsspecialiste wordt bekroond. Ik hoop hiermee te bereiken dat steeds meer mensen de deur van de schoonheidsspecialist weten te vinden en kunnen rekenen op vakbekwaamheid en kwalitatief goede behandelingen.”

Gerelateerde berichten