In deze artikelreeks – waar we de specialisten per categorie aan het woord laten – vertelden de genomineerden van de Beauty Award 2024 hoe zij dit hele traject ervaren, wat het hen heeft gebracht en hoezeer zij uitkijken naar de uitreikingsavond van zondag 21 april waar de winnaars van de Beauty Award bekend gemaakt worden. In dit één na laatste deel laten we de genomineerde vakspecialisten uit regio zuid aan het woord. Maar over één ding zijn ze het allemaal eens: een award zou de kers op de taart zijn!

Priscilla Reijnders, Schoonheidsinstituut Magnifique
De organisatie stelde Priscilla de volgende vraag: ‘Je bent genomineerd voor de Beauty Award 2024, wat was je verwachting en hoe voel je je nu?’ Een enthousiast antwoord volgde: “Wat een fantastisch nieuws! Het is een eer om genomineerd te worden voor de Beauty Award 2024, en ik ben ontzettend trots op deze erkenning. Enkele jaren geleden heb ik al eens deelgenomen, maar tijdens deze nieuwe ronde werd me duidelijk dat ik er toen niet klaar voor was en dat ik dat nu voor de volle 200% ben! Het voelt geweldig om te zien dat mijn harde werk en toewijding worden erkend door beautyindustrie. Voor mij betekent is de nominatie voor de Beauty Award een erkenning van de inzet, toewijding en resultaten die Schoonheidsinstituut Magnifique heeft bereikt. Het is een bevestiging van mijn streven naar uitmuntendheid in de schoonheidsbranche en het onderschrijft de impact die we hebben op onze klanten. Wat deze nominatie zo mooi maakt, is niet alleen de eer die het met zich meebrengt, maar ook de mogelijkheid om ons verhaal en onze benadering van schoonheid te delen met een breder publiek. Het stelt me in staat om het unieke karakter van Schoonheidsinstituut Magnifique te benadrukken en onze passie voor hoogwaardige dienstverlening te laten zien.”

Saartje Hoeks, HuidBalans
“De stap om mee te doen heb ik genomen omdat ik waarde hecht aan een beoordeling door professionals. Ik neem hun tips mee om daar waar het nodig is verder te professionaliseren. Ook na 23 jaar leer ik nog steeds bij op vele fronten. Wat de nominatie met mij doet? Ik ben onwijs trots, en dankbaar, dat ik genomineerd ben! De nominatie van de Beauty Award is voor mijzelf een bevestiging dat ik op de juiste manier aan het ondernemen ben. Ik ben er van overtuigd dat het mijn klanten nog meer vertrouwen zal geven in vakkundige handen te zijn. Ik ben gedreven, oprecht, meedenkend, ambitieus, vooruitstrevend, collegiaal en leergierig. Dit alles wil ik inzetten om mijn klanten de mooiste versie van zichzelf te laten zijn, zonder cosmetische ingrepen.”

Sharon de Boer-Kocken, Beauty & Balance
Op de vraag waarom Sharon meedoet aan de Beauty Award? “Ik heb mij ingeschreven voor de Beauty Award, omdat ik het onwijs belangrijk vind om te blijven ontwikkelen en kennis te vergaren. Het inschrijven voor de Beauty Award is een uitgelezen kans om nog meer verdieping te vinden in mijn bedrijf en mijn vakmanschap meer op de kaart te zetten. Een andere motivatie om mee te doen aan deze vakwedstrijd is dat ik een steentje wil bijdragen aan de bevordering van ons professionele imago en andere (jonge) talentvolle ondernemers wil inspireren. Ik wil graag aan hen meegeven dat je succes kunt behalen en behouden door ons beroep met passie en liefde uit te voeren. De nominatie van de Beauty Award is een hele grote eer en de kroon op mijn werk, hiermee wil ik mijn vakmanschap nog beter op de kaart zetten en mijn naamsbekendheid verder vergroten binnen de regio. Tenslotte wil ik onwijs gaan genieten van alles wat op mijn pad komt tijdens dit mooie avontuur!”

Gerelateerde berichten