De Estetica Beauty Innovation Award is een brancheprijs voor het meest innoverende beautyproduct op het gebied van gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Met de award willen VNU Exhibitions, BT&EA en Estetica nieuwe, innovatieve professionele producten extra in the spotlights  zetten. Dit jaar wordt deze prestigieuze award voor de 2e keer uitgereikt.

Uit totaal meer dan 40 inzendingen maakte een vakjury de tien producten bekend die tijdens  Beauty Trade special, 28 t/m 30 maart a.s. in Jaarbeurs Utrecht, kans maken op deze zeer gewilde prijs. De genomineerden zijn…

 

 

De vakjury koos uit de inzendingen de volgende tien producten

– Dr. Babor Biogen Cellular (Babor Cosmetics BV),

– My personal peel system (Beauty Injection, md formulations),

– Skintech , powerface masker (Beauty Service)

– Comfort zone skin regenis (Comfort Zone Nederland BV),

– ChromaWhite TRx powerfoliant (Dermalogica),

– Artistry crème luxury (Fini Art Health & Beauty),

– Nanogen Nanofibres (Hans Bolder Hairstyle/HB Group),

– Dr. Rimpler nanosensitive (Haparko Cosmetics),

– Mila d’Opiz Phyto de Luxe creme (Mikos BV),

– Marmatrix professioneel salonmasker (Pascaud Beauty Innovations).

De producten werden door de jury beoordeeld op een viertal criteria; innovatie, verpakking en uitstraling, ingrediënten en merchandise. Welke drie producten op 30 maart uiteindelijk de eerste, tweede en derde prijs in de wacht slepen, beslist de consumentenjury.

Consumentenjury

Op 12 maart a.s. komt een speciale consumentenjury bijeen om de top tien van producten nog een keer te testen en hieruit de drie prijswinnaars te selecteren. De jury hanteert hierbij dezelfde criteria die de vakjury heeft gebruikt, maar beoordeelt de producten daarnaast ook uit het oogpunt van de (kritische) consument.

Uitreiking Estetica Beauty Innovation Award

Op de laatste dag van Beauty Trade special (maandag 30 maart)  wordt tijdens een feestelijke VIP/PRESS-meeting om 11.00  uur in de VIP-room de winnaar bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten