Een deskundige jury heeft alle inzendingen van de wedstrijd van De Nederlandse Make-up Awards 2012 kritisch beoordeeld en tien kandidaten genomineerd. Zij maken op 23 september kans op De Make-up Award 2012 tijdens de Beauty Salon Dimensions in de Utrechtse Jaarbeurs. Het wedstrijd-thema dit jaar is ‘Catwalk Make-up’. Uit de vele inzendingen heeft de jury 10 kandidaten genomineerd die op 23 september hun creatie op het podium van De Nederlandse Make-up Awards presenteren en kans maken op de Make-up Award 2012. Bovendien maken zij kans op de Publieksprijs.

De genomineerden voor de Make-up Awards 2012 zijn:

Martina Kato, OmmenTamara Ploeg, ApeldoornSuzanne van Duijn, AlmereIrena Vlasblom, ZwolleAnne Loos, Alphen aan den RijnJuliette den Ouden, VlaardingenTessa Westendorp, NijverdalMitciko Hietland, AlmeloLaika Schemkes, ZwolleAnna Wojnarowska, Almere

Stemmen op de favoriete creatie kan nu op www.makeupawards.nl en op www.facebook.com/makeupawards. Het aantal Likes op een foto bepaalt de helft van de stemmen. 

Naast de Make-up Award 2012 worden dit jaar ook de Aanmoediging Award en de Oeuvre Award uitgereikt. De Stichting Foundation geeft samen met de ANBOS en KWC examenkandidaten een kans zich aan een breed publiek te presenteren. Van de deelnemende scholen aan het Branchediploma Visagie 2012 wordt door de branche-assesor van het Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging per school de beste examenkandidaat geselecteerd. Uiteindelijk zullen 10 genomineerde deelnemers op de ochtend van zondag 25 september strijden om de Aanmoediging Award 2012. De presentatie van de Nederlandse Make-up Awards 2012 is wederom in handen van Mirella van Markus.

Gerelateerde berichten