Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Met trots kijken ANBOS en BTP terug op het succesvolle en inspirerende jubileumcongres Beauty & Skin. Tijdens het congres, dat op maandag 30 september gelijktijdig plaatsvond met de vakbeurs Beauty Trade Festival in Jaarbeurs Utrecht, werden ervaringen en visies gedeeld, inspiratie en kennis opgedaan en nieuwe contacten gelegd. De dag kenmerkte zich door vooraanstaande en ervaren praktijksprekers, betrokken partners en geïnteresseerde bezoekers. Kortom: een geslaagde congresdag! 

Plenaire- & subsessies vol inspiratie
De dag startte al vroeg met een gezellig netwerkontbijt, waar genodigden, exposanten en andere geïnteresseerden elkaar troffen en onder het genot van heerlijke broodjes konden vooruitblikken op de dag. Vervolgens opende niemand minder dan tv-coryfee Anita Witzier de plenaire ochtendsessie, die ook gastvrouw van de ochtend was. De eerste lezing werd verzorgd door het opvallende duo Isa Hoes en Medina Schuurman. Met hun presentatie ‘Te Lijf!’ wisten zij de bezoekers te vermaken en was het een feest van herkenning. Maarten van der Weijden, die eerder dit jaar Nederland versteld liet staan met zijn Elfstedenzwemtocht, gaf een boeiende lezing over tegenslagen en doorzettingsvermogen.

Napraten op het Netwerkplein 
Na afloop van de plenaire ochtendsessie en de eerste ronde van subsessies werden de bezoekers ontvangen op het speciaal ingerichte Netwerkplein. Hier kon men niet alleen van een heerlijke lunch genieten, maar ook kennis maken met de sponsors van het evenement, ervaringen uitwisselen en een bezoek brengen aan de exposanten op de beursvloer. Na de lunch startte de tweede ronde van de drukbezochte subsessies. Er was keuze uit maar liefst acht subsessies met uiteenlopende onderwerpen, zodat deelnemers het congres zelf op maat konden samenstellen. Zo kon er aan de duidelijke, maar verschillende congresbehoeften ruimschoots worden voorzien. De dag werd plenair afgesloten met De Speld Live, een speciale nieuwsshow van De Speld gevolgd door een muzikale afsluiting en een gezellige borrel. Er werd nog lang nagepraat en iedereen was het erover eens: dit was een geslaagd congres! 

Celebrating beauty
BTP en ANBOS zijn initiatiefnemer en organisator van het Jubileumcongres Beauty & Skin. Beide partijen namen dit initiatief, in de eerste plaats om het 70-jarig jubileum van ANBOS te vieren en het 10-jarig jubileum van de Beauty Award. Zij bedanken alle sprekers, sponsors, partners, media en evenementenbureau MGen voor de medewerking. 

Gerelateerde berichten