Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

We kunnen bijna niet wachten om jullie te ontmoeten op Beauty2Buy in Jaarbeurs Utrecht! Natuurlijk nemen wij onze award winning Famous Names producten mee, want zeg nu zelf ‘wie kan er nog zonder’?

Tracy Anne Shelverton, founder van Gorge Nails, is een Hand Health Care Specialist gespecialiseerd in de anatomie en pathologie van de handen en de nagels. Daarnaast is Tracy docent Oncologie Handzorg en geregistreerd OHV’er bij IKNL en Kanker.nl en bovenal de trotse importeur van Famous Names Products in de Benelux. In haar schaarse tijd is zij internationaal INJA jurylid en columnist voor Nail Design Magazine in Nederland, België, Frankrijk en Denemarken.

Doug Schoon zei: “Naar mijn mening is Tracy Anne Shelverton een van de meest toonaangevende nail educators in de wereld van vandaag, ze bezit een belangrijke eigenschap die alle educators zouden moeten nastreven. Het gaat NIET om gelijk hebben, het gaat om medische wetenschappelijk informatie onpartijdig overdragen”.

Haar team is zowel medisch als cosmetisch tot een hoog niveau opgeleid, met niet alleen passie voor de natuurlijke nagel, maar ook voor alle cosmetische nagelbehandelingen. Samen zijn ze goed voor meer dan 80 jaar ervaring in nagelwereld.

Op de beursvloer kun je kennismaken met de Multi Award Winning Famous Names Producten: 39 eerste plaats awards voor haar producten, waaronder Internationaly Recognised Dadi’®Oil en Dadi’®Lotion. Naast alle vertrouwde producten, is er ook een bijzondere nieuwe lijn. De ‘FAMOUS RELEAF-lijn’ is gepatenteerd én ontwikkeld voor Famous Names Products door Jim Nordstrom en Doug Schoon; een luxueus en effectief pedicuresysteem dat niet alleen verzorgend is voor de voeten, maar ook milieuvriendelijk.

Wat is er bijzonder aan?
Wat deze lijn speciaal maakt is het AU COMPLEX™, een krachtig ingrediënt! Bij de totstandkoming van deze lijn was het belangrijkste doel een hoogwaardig, effectief pedicuresysteem te ontwikkelen dat tegelijkertijd ook goed is voor het milieu. Er werd een jaar lang gezocht naar leveranciers die konden garanderen dat hun ingrediënten uit duurzame bronnen komen. Door zoveel mogelijk natuurlijke en duurzame ingrediënten te gebruiken, is RELEAF niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Zo zijn ook alle verpakkingen van RELEAF gemaakt van duurzame materialen.

En dat is nog niet alles…
RELEAF is namelijk goed voor het hele lichaam! De total body care-producten bevatten een aantal heel bijzondere ingrediënten, namelijk ALLANTOÏNE en UREUM. Allantoïne heeft een kalmerende werking voor de huid, is super hydraterend en ontstekingsremmend. Ureum trekt vocht in de epidermis en houdt het daar vast en speelt een sleutelrol bij het vergroten van de doorlaatbaarheid voor andere stoffen in de huid. Bovendien bevordert ureum het huidherstel en heeft het ontstekingsremmende eigenschappen.

All-in-one
Eén van de producten uit de RELEAF-lijn is CUTI-CAL, een all-in-one eelt-verzachter en cuticle verwijderaar. Het product werkt snel en effectief om oude huidcellen te verwijderen en is onmisbaar bij het behandelen van hyperkeratosis. Cuti-cal is ook geweldig voor een manicure! Omdat het niet verwijderd of geneutraliseerd hoeft te worden, werkt het ook nog eens tijdbesparend.

Nieuwsgierig geworden?
Je kunt alle producten komen ruiken, voelen, testen en ervaren op Beauty2Buy op 24, 25 & 26 september 2022. Je vindt ons in hal 3, standnummer A.045, tot dan!

Gerelateerde berichten