Voeding is van essentieel belang, als energie om lichaam en geest optimaal draaiende te houden. Maar ook de conditie van je huid valt of staat bij hetgeen je consumeert en of je hormonen goed in balans zijn! hannah SIRC erkent, analyseert én behandelt de huid te allen tijde vanuit een totaalvisie van zowel innerlijke (voeding, stress) als uiterlijke verbetering (d.m.v. behandelingen en producten). Recentelijk werd een unieke samenwerking gestart met Ralph Moorman, o.a. bekend van zijn spraakmakende boek ‘De Hormoonfactor’.

Veel vrouwen zijn continu op ‘dieet’. In plaats van echter structureel af te vallen, ‘bereiken’ ze het beruchte ‘jojo-effect’ van kortstondig (te veel en te snel) afvallen om vervolgens nóg meer dan voorheen aan te komen! Veel diëten, trainingsmethoden en leefstijladviezen brengen bovendien de hormonen uit balans, met alle gevolgen van dien! Men wordt futloos, ongezond, steeds dikker en ook de huid heeft hier genadeloos onder te lijden.

Veel huidproblemen zijn hormoongerelateerd

Een slechte, ongezonde manier van eten heeft dus onontkoombaar een weerslag op de huid! Als expert op het gebied van duurzame, structurele huidverbetering, benadrukt hannah het belang van een goede, gezonde voeding voor zowel het lichaam maar ook voor de huid. Uitgebalanceerd en gevarieerd eten zet levenslang meer zoden aan de dijk dan crashdiëten of pillen slikken, zowel voor je figuur als je huid! Slechte voeding en turbodiëten brengen de hormonen uit balans en veel huidproblemen zijn hormoongerelateerd.

Ralph Moorman, bekend van ‘De Hormoonfactor’

Ir. Ralph Moorman ontwikkelde met ‘De Hormoonfactor’ een fitness- en voedingsprogramma dat op een natuurlijke wijze het hormonale systeem opnieuw in evenwicht brengt. Met alle positieve gevolgen van dien, voor zowel een gezond en slank lichaam als een mooie en vitale huid! Tijdens zijn studie levensmiddelentechnologie aan de Universiteit van Wageningen, leerde hij vooral hoe voeding niet bereid diende te worden. Veel voeding wordt namelijk kapot geraffineerd, ‘versuikerd’ en van chemische additieven voorzien. Ralph’s theorie toont aan, dat het mogelijk is om zonder deze ingrijpende bewerkingen en toevoegingen tot een lekker en gezond product te komen. Aansluitend behaalde hij diverse Amerikaanse certificaten op het gebied van sport en voeding en volgde een reeks internationale artsenseminars over hormonen in relatie tot gezondheid. In zijn boek ‘De Hormoonfactor’ beschrijft hij hoe je hormonen positief kunt beïnvloeden door veranderingen aan te brengen in je voeding, training, stressmanagement en op mentaal niveau. De uitwerking van de pijler voeding staat beschreven in Het Hormoonbalansdieet. Als je hormonen in balans zijn, is je lichaam in balans en dit uit zich mede in een slank(er) figuur en een stralende, gezonde en mooie huid!

Gerelateerde berichten