Onlangs heeft hannah het praktijkgedeelte in het opleidingscentrum en het Coaching Center in Voorthuizen vernieuwd met 7 geavanceerde behandelstoelen van Gharieni Nederland BV.

Voor hannah® huidcoaches ligt het succes van een mooie en gezonde huid in een goede samenwerking tussen de huidcoach en diens cliënten. In het Coaching Center worden theoretische kennis, praktijkgerichte modules en workshops gegeven aan de 400 huidcoaches.

Om het praktijkgedeelte van de opleidingen en workshops binnen ‘Learn @ hannah®’ verder te professionaliseren, koos hannah® bewust voor de nieuwe behandelstoelen van Gharieni Nederland van het type SPL4 SOFT behandelstoel (incl. digitale Smart-Thermo). Gharieni biedt voor bedrijven binnen de professionele schoonheidsbranche een gevarieerd gamma van dagelijkse gebruiksartikelen en fundamentele beautyapparatuur tot exclusieve saloninrichtingen, waaronder de meest nieuwe en geavanceerde behandelstoelen, alsmede speciale wellnessbanken.

Het team van hannah® biedt trainingsmogelijkheden, variërend van een dagdeel tot een intensieve 6-daagse opleiding, verdeeld over een tijdsbestek van 2 tot 3 maanden. Deze workshops en opleidingen maken van schoonheidsspecialisten binnen afzienbare tijd een allround hannah huidcoach.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten