De feestdagen staan weer voor de deur. Gezelligheid, drukte, veel klanten die bij ons hun kerstnagels willen laten zetten, al dan niet op het laatste moment. En deze periode is ook perfect om onze trouwe klanten te verwennen met ……..ja met wat eigenlijk? 

Welk cadeautje geef jij je klanten deze kerst om ze te bedanken voor hun loyaliteit, gezelligheid en vrijbrieven om je uit te leven op hun nagels? En doe je dit alleen met Kerst of ook met Sinterklaas? Vindt jij dit lastig? Elk jaar weer beslissen wat je nu weer voor leuks, liefs en origineels voor je klanten gaat maken en/of kopen?

Ik vind het vooral lastig om een keuze te maken uit alle ideeën die ik heb. Ik heb er meer dan genoeg, de vraag is welk idee ga ik nu uitvoeren? Wordt het een leuk opbergdoosje of een pen die ik mooi bewerk met acryl bloemen…. of wat dacht je van een custom-made kerstbal of waxinelichthouder?

Ik heb er inmiddels een nachtje over geslapen en heb een keuze gemaakt. Ik ben heel benieuwd wat jij voor leuks voor je klanten hebt bedacht. Wil je me dit laten weten door hieronder te reageren, al dan niet met foto? Lijkt me erg leuk! 

Ik wens iedereen veel plezier en succes met het bedenken en maken van je cadeautjes/ bedankjes en met de komende drukke periode. Nog ff lekker knallen en dan… de keuken in om daar te knallen! Iemand moet dat kerstdiner bereiden toch? Of heb jij het net zo goed bekeken als ik? Lekker ergens anders aanschuiven eerste Kerstdag en de dag erna een lekkere relax dag met hubby, daar wordt ik blij van! 

Fijne dagen en tot snel!

Saida Kouwenhoven

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten