Manon Verkerk
PUUR Huidzorg – Praktijk voor huid- en oedeemtherapie
De Meern

Eigenaresse Manon Verkerk is in oktober 2015 onze ‘Heldin van de maand’. Zij wordt deze maand in het zonnetje gezet door Medik8.

Hoe kwam je tot de beslissing om je eigen salon te openen?
In 2011 heb ik mijn eigen salon/praktijk geopend, nadat ik 5½ jaar in loondienst voldoende ervaring had opgedaan om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn eigen ideeën in praktijk brengen, dat is wat ik graag wilde. Ik heb de opleiding tot huidtherapeut gevolgd en daardoor veel medische achtergrond, inzicht in de huid en de onderliggende problematiek meegekregen.

Waarmee onderscheid jij je van de andere praktijken of salons?
Mijn klanten kunnen goed worden behandeld omdat ik over veel apparatuur beschik, daarnaast onderscheid ik me van anderen aangezien tevens voedingsadviezen omtrent huidproblemen kunnen worden gegeven. Oprechte aandacht en adviezen voor mijn klanten, daardoor blijven klanten terugkomen; dat is mijn onderscheidende kwaliteit en daar sta ik voor! Als je het vertrouwen wint van klanten door het leveren van echte kwaliteit dan hoef je ook van de concurrentie, die er uiteraard altijd is, niets te merken.

Hoe kom je aan nieuwe klanten?
Via mijn website, Google en natuurlijk mond-tot-mond reclame leveren mij nieuwe klanten op. Daarnaast worden klanten geregeld doorverwezen door artsen. In mijn salon komen veel klanten met huidproblemen en allergieën; dat is de reden dat ik met Medik8 ben gaan werken. Deze producten bevatten geen parfum en conserveringsmiddelen die de huid kunnen belasten. Deze leverancier zorgt ervoor dat ik mijn klanten producten kan adviseren die de huid daadwerkelijk ondersteunen, zonder irritatie en zonder veel of ingewikkelde stappen te moeten doen. Ik vind het een mooi, professioneel en overzichtelijk huidverbeteringsmerk.

Heb je nog speciale wensen voor de toekomst?
Voor de toekomst wens ik dat ik kan blijven voortzetten wat ik nu doe en hopelijk met nieuwe apparatuur klanten nog verder kan ondersteunen.

Gerelateerde berichten