Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Ben jij positief getest op corona en heb je een (zwaar) ziekbed doorstaan? Dan kun je last houden van onder andere vermoeidheid, moeite met ademen en stijfheid in je spieren en gewrichten. Hoe kunnen we dit op een veilige  en liefst ook leuke manier herstellen?

Effect van Covid op je immuunsysteem
Herstellen van Covid gaat helaas niet over één nacht ijs. Je immuunsysteem krijgt er flink van langs als je besmet bent (geweest) met corona. Je lichaam heeft heel veel energie moeten uittrekken voor het bestrijden van het virus en is nu letterlijk bijna uitgeput. Zeker als je op de Intensive Care hebt gelegen zul je merken dat je (veel) tijd nodig hebt om te herstellen.

Klachten na corona
Het kan voorkomen dat je na je ziekbed nog niet van de ademondersteuning af bent. Ook een slechte algehele conditie en last houden van je gewrichten en spieren horen erbij. In welke mate, is per patiënt verschillend. Sommige mensen hebben na hun ziekte baat bij psychologische ondersteuning. Deze neveneffecten van Covid zijn ofwel direct te linken aan de effecten van Covid-19 ofwel te herleiden tot het weinige bewegen in deze periode van ziekte.

Herstelperiode
Met betrekking tot dat laatste kan de HUBER 360® Evolution uitkomst bieden. Rustig herstellen is extreem belangrijk na een besmetting met Covid-19. Maar ben je weer wat op de been, kan de HUBER® je helpen om op een toegankelijke manier – en op een heel rustig tempo – in beweging te komen. Door de oefeningen zittend uit te voeren houd je je ademhaling laag en bouw je op een rustige en veilige manier je conditie weer op.

Waarom de HUBER®?
De HUBER 360® evolution biedt per programma vijf levels, dat betekent dat je de boel echt heel rustig op kunt gaan bouwen: je begint op het laagste level en wordt elke sessie een stukje sterker en fitter. Een programma varieert van 10 tot 30 minuten; je bent er dus ook niet je hele dag aan kwijt. Na elke sessie wordt je fysieke conditie gemeten en weet je direct in hoeverre je vooruit bent gegaan ten opzichte van je laatste training. Mocht je de boel nu echt grondig willen aanpakken; combineer een sessie op de HUBER® dan met een behandeling met de Cellu M6 – Alliance® om je lymfesysteem weer optimaal op gang te brengen.

Hierom train je veilig en effectief op de HUBER®:

  • Verbetering hart en bloedvaten: door op de eigen capaciteit te bewegen stimuleer je de doorbloeding. Het lymfesysteem heeft baat bij behandeling door de Cellu M6 – Alliance®: die brengt het systeem weer op gang. Zo kom je dubbel zo snel weer terug in goede conditie.
  • Ademhalingsinsufficiëntie: zelfs met weinig longcapaciteit is er te starten op je HUBER®: je kunt oefeningen zelfs zittend uitvoeren.
  • Concentratie en geheugenproblemen: de HUBER® geeft – naast de fysieke training – uitgebreide neurofeedback waardoor je ook op dit gebied uitgedaagd wordt om te trainen. Een unieke combinatie.
  • Orthopedische problemen: Als je lang in een ziekenhuisbed hebt gelegen zijn je gewrichten en spieren een tijd niet gebruikt. Dat kan zorgen voor vergroeiingen en verkorte spieren. De HUBER® is ontworpen om te deze spieren en gewrichten weer in beweging te krijgen en je de coördinatie en balans te herstellen. De Alliance helpt bij vermindering van stijfheid op de spieren.

Zit jij in de Covid risicogroep door overgewicht? Dat betekent dat je lichaam bij verbranding bezig is glucose te verbranden. Dat moet veranderen: door weer vet te gaan verbranden krijg je je energie weer terug. Juist daarom is het extra belangrijk om aan je vetverbranding te gaan werken. Op de HUBER® kun je dit trainen op een passend niveau en veilig niveau.

Jarenlange ervaring
De HUBER 360® Evolution heeft zich de afgelopen jaren flink bewezen: maar liefst 59 miljoen mensen trainen al op de HUBER® en meer dan vijf miljoen mensen zijn medisch behandeld met behulp van de HUBER®. Zowel wetenschappelijke studies en artikelen hebben de effectiviteit van trainen op de HUBER® bewezen.

Dit apparaat biedt oneindig veel mogelijkheden om zowel klanten als patiënten op een persoonlijke manier te helpen. Wil je meer weten wat dit voor jouw instituut of praktijk kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@partnerinaesthetics.nl

Artemis (Proximedia)

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten