Er is nog steeds een enorme vraag naar behandelingen om overbeharing te verminderen. Natuurlijk kun je hier voor gaan waxen, knippen of scheren maar met een lasersysteem geef je een definitieve vermindering aan het aantal haren. Nu is niet iedere laser gelijk, zo kennen we de alexandrite-, diode-, en Nd:YAG laser.

De diodelaser is het meest breed inzetbaar voor verschillende huidtypen en haardikten. Voor het aankopen van een onthaarlaser ben je bij Berg Care aan het juiste adres, bijna wekelijks wordt er in de BeNeLux wel een lasersysteem door ons geplaatst. Wij vertegenwoordigen daarbij het Duitse Asclepion Laser Technologies, marktleider op het gebied van de diodelaser!

Kwaliteit boven alles
Het merk heeft met haar EpiLab het antwoord gegeven op de toenemende vraag naar deze onthaartrend en gaat het gevecht aan met de veelal Aziatische behandelsystemen welke niet voldoen aan de wetgeving in Europa. Het compacte systeem is volgens de strenge MDR-regelgeving geproduceerd en heeft bewezen effectiviteit. Dit geeft jou als behandelaar de zekerheid dat wat je hebt aangeschaft ook daadwerkelijk doet wat het hoort te doen, niet alleen op dikke donkere haren maar ook op de afwijkingen daarvan. Met zijn zeer aantrekkelijke prijs gaat dit de beste aankoop voor jouw salon zijn!

Waar let je op met aankoop?
Een leverancier van behandelsystemen voldoet aan de regels die er voor hem gelden. Dit is in het geval van onthaarlasers dat deze voldoen aan de MDR-regelgeving. Je kunt zelf ook checken of jouw systeem wat je op het oog hebt wel voldoet. De overheid heeft daarvoor de website EUDAMED in het leven geroepen. Daar zoek je op de naam van de fabrikant, staat hij ertussen komt het naar boven in het systeem en weet je dat deze voldoet. Zie je niks verschijnen? Dan voldoet deze niet. Je kunt het ook anders checken; ieder merk heeft een eigen website, de fabrikant is namelijk trots op het werk wat hij doet!

Wil jij meer?
In veel gevallen is er meer mogelijk dan enkel een onthaarbehandeling uitvoeren met jouw systeem. Soms is er de mogelijkheid om met jouw systeem ook acne, huidverbetering en huidverjonging te behandelen. Natuurlijk moet je hierin goede begeleiding krijgen van jouw leverancier. Deze hoort te werken met door de fabrikant van het systeem opgeleide trainers. Deze zijn veelal huidtherapeut en kunnen je intensief begeleiding geven in het perfectioneren van jouw behandelingen.

Ga jij je oriënteren? Neem contact met ons op!

Gerelateerde berichten