Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

DETOX ICE TEA 

HET NIEUWE VERFRISSENDE ZOMERDRANKJE VAN 2020

Jouw drainerende boosting buddy
Vermoeidheid, moodswings, doffe huid?Verminderde weerstand, vochtvasthouden of last van extra kilo’s? Wat als we dit allemaal achter ons laten?Het lekkere weer komt er weer aan, de temperaturen stijgen. Om gifstoffen af te voeren, een boost te geven aan een vermoeid uitziende huid en om de extra kilo’s los te laten, gunnen we je even de tijd nemen voor een kopje Detox Ice Tea. Deze speciaal ontwikkelde thee is er om jou even te laten genieten van een “verfrissende detox-pauze”

Wanneer frisdrank te veel toevoegingen bevat,
sapjes te veel suiker,
gaat de 
Ice Tea van LPG hand in hand met gezondheid.

IJsthee is verwennerij, zelfs voor mensen die die denken dat ze niet van thee houden.
De nieuwe LPG® Detox Ice Tea is verfrissend en gemaakt van natuurlijke ingrediënten.  Ideaal om te drinken naast Body endermologie® behandelingen of gewoon voor de lekker en het welzijn van ons lichaam! De perfectionisten onder ons kunnen de ijsthee de dag van te voren klaarmaken.  Doe een theezakje in een kopje kokend water en laat vervolgens de hele nacht afkoelen bij kamertemperatuur of met  koel af met ijsblokjes.

—-

DETOX ICE TEA

14 dagen kuur / 28 theezakjes

Ideaal om te gebruiken naast endermologie® behandelingen. De Detox Ice Tea is een blend van 100% organisch geteelde planten en geselecteerd vanwege de ontgiftende werking:

– VET VERBRANDEN: Groene thee 51%
– ONTGIFTEN: Rozemarijn 10%, Venkel 10%
– AFVOEREN: Moerasspirea 10%, Brandnetel 9%
– ENERGIE: Kolanoot 3%

Dosering
2 theezakjes per dag / 200 ML / laat 3-5 minuten intrekken in water van 90 graden. Daarna af laten koelen bij kamertemperatuur of met ijsblokjes.

Prijs
€29,00

Nu te bestellen via www.shoplpgskincare.nl of bij de LPG Professional in de buurt.

Artemis (Proximedia)

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten