Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Valentijnsdag is een dag waar je als schoonheidssalon prima op in kunt haken. Er zijn verschillende doelgroepen die je kunt aanspreken met een leuke valentijnsactie: de vrouw die er op haar mooist uit wil zien op Valentijnsdag zelf of de man die zijn partner wil verwennen door middel van een beautybehandeling of ontspannende behandeling. Maar ook voor andere doelgroepen is er een leuke actie te bedenken, zoals voor singles of ‘gewone’ bestaande klanten. We geven je wat inspriratie voor Valentijnsacties

Prepare for Valentijn: een Valentijnsactie voor mensen die mooi willen zijn op Valentijnsdag zelf

Bedenk een actie die er op gericht is dat de klant er op Valentijsdag zelf op haar mooist uit ziet: gladde benen, mooie zachte verzorgde handen en natuurlijk kissable lips! Stel een schoonheidsbehandeling samen met bijvoorbeeld een lipsrub, een handmassage, prachtig gelakte nagels of een mooie gratis make-up

Valentijns verwennerij: een behandeling (of waardebon) om de partner mee te verwennen 

Stel een speciaal Valentijnsarrangement samen dat leuk is om iemand mee te verwennen. Deze behandeling heeft als doel om iemand echt lekker in de watten te laten leggen of om iemand er extra mooi uit te laten zien. 
Zorg voor een behandeling waarbij de consument ongeveer weet wat hij of zij mag verwachten. Zo spreek je een grote doelgroep aan. Denk dan aan een hotstone massage, een ‘gewone’ ontspannende massage. Geef kortingen op bodytreatments of uobehandelingen. En wat denk je van een speciale behandeling voor de man die vooral ontspannend werkt? 

Valentijn voor singles

Niet iedereen heeft een partner. Maak een verwenarrangement voor singles zodat jij ze tijdens de Valentijnsdag heerlijk in de watten kunt leggen.

Vaste klanten

Denk ook aan je vaste klanten. Verwen ze in de Valentijsweek met een geluksmomentje als ze jouw salon bezoeken. Zet romantische producten als bodycremes, geurkaarsen en dergelijk in de spotlight.

Gerelateerde berichten