Het Duitse merk Wellmaxx is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Deze lijn met huidverzorgingsproducten is gebaseerd op Hyaluro om de spanning en elasticiteit van de huid te bevorderen.

Een oorzaak van rimpelvorming is de reductie van het huidbestanddeel hyaluronzuur. Met het stijgen van de leeftijd wordt het percentage hyaluronzuur kleiner dat de matrix van het bindweefsel aan volume verliest. Alleen wanneer de huid vocht kan opslaan, wordt deze als het ware van binnenuit opgevuld.

Wellmaxx gebruikt hyaluronzuur in de basis van de lijn. Zodoende wordt getracht de matrix van het bindweefsel met bio-hyaluronzuur op te vullen en de rimpels te verminderen. Verder bevatten de producten zuiver hyaluronzuur warmee oppervlakkige rimpels aangepakt kunnen worden en de huid gladder en frisser kan ogen.

Het assortiment Wellmaxx Hyaluron bevat 12 producten in verpakkingen. Het assortiment omvat 6 gezichtsproducten variërend van een milde diep reinigende face
wash tot een gezicht crème die geschikt is voor de droge tot zeer droge huid.

De Gel concentrate en Fluid concentrate zijn gezichtsverzorgers met het hoogste gehalte aan Hyaluronzuur, waarbij de Fluid concentrate is voorzien van parfum. De Gel Concentrate en de Perfect eye gel zijn geschikt om in de koelkast te
bewaren, waardoor bij aanbrengen nog verkoelend effect verkregen kan worden.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten