Hydradermabrasie of een hydrafacial is een methode van huidverjonging waarbij met speciale vloeistoffen de huid diepgaand wordt gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. De Hydrafacial verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden met een gepatenteerde vloeistof terwijl de huid tegelijk wordt doordrenkt met hydraterende, vochtvasthoudende serums. Deze serums kunnen aan het huidtype worden aangepast.

Verschil met microdermabrasie

voor behandeling

na behandeling

In tegenstelling tot microdermabrasie verwijdert het apparaat dode huidcellen en onzuiverheden met een vloeistof in plaats van met (zand) kristallen. Een ander verschil met microdermabrasie is dat  de gezonde onderliggende huid gevoed wordt met actieve serums die diep in de huid dringen.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Hoe de behandeling in zijn werk gaat kun je hier zien. De behandeling voelt aan alsof iemand langzaam met een koude kwast over je gezicht gaat. Het resultaat van de behandeling duurt gemiddeld vijf tot zeven dagen.  Er wordt aanbevolen om een reeks van 6 behandelingen te ondergaan voor het minder zichtbaar maken van fijne rimpeltjes of pigmentvlekken.

Gerelateerde berichten