Innerlijke gezondheid is uiterlijke schoonheid bij Studio Balans in Zevenhuizen (Gr.). Mijn naam is Désirée Travaille en ik heb 34 jaar ervaring in huidverzorging. In 2003 heb ik Studio Balans opgericht in het Groningse Zevenhuizen en ik deel graag met jullie mijn visie en verhaal.

Holistisch

Mijn visie op huidverzorging is holistisch. Lichaam, geest en ratio zijn met elkaar verbonden en bepalen of iemand letterlijk en figuurlijk goed in zijn/haar vel zit. We kunnen deze drie zaken niet los zien van elkaar omdat ze door energie met elkaar in verbinding staan. Door ervoor te zorgen dat de energie niet stagneert maar blijft stromen, kunnen fysieke klachten en daarmee samenhangende huidklachten worden aangepakt. Zo wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Zonder huid doorborende technieken wordt het hoogst haalbare resultaat op gebied van huidverzorging en huidverbetering bereikt. Ik werk zowel op het gezicht als op het lichaam. Ongeacht de leeftijd kan het werken op energie ingezet worden bij onzuiverheden, overgevoeligheid van de huid, huidverslapping en huidveroudering.

Balans

Balans is het toverwoord. Om balans in lichaam en geest te krijgen werk ik met chromatherapie, lymfedrainage, energetische verzorgingsproducten en behandelingen in combinatie met voedingssuppletie. Tijdens de behandelingen komen mensen tot een diepe ontspanning, rust en balans. De glans en vitaliteit in de ogen keert terug. Naast het energetisch evenwicht dat de klant ervaart tijdens de behandeling ziet zij ook direct het effect op de huid. Dit motiveert enorm om thuis de behandeling met de geschikte producten gekoppeld aan het huidprobleem en het jaargetijde voort te zetten.

Energetische en biologische producten

Elke man/vrouw die dagelijks een half uur aan zijn/haar huidverzorging besteedt, onderscheidt zich al na het 35e levensjaar en dit verschil wordt elk jaar groter. De kwaliteit en zuiverheid van de producten speelt een essentiële rol. Daarom heb ik gekozen voor 100% natuurlijke, energetische en biologische producten voor inwendig en uitwendig gebruik. Alleen met deze producten herkennen de huid en het lichaam de ingrediënten, zodat deze kunnen worden opgenomen en verwerkt. Zo ontstaat er bij dagelijks gebruik een optimaal resultaat. Dit complete aanbod van producten is energie voor lichaam, geest en ratio.

Chinese 5 elementenleer

Om deze complete werkwijze te kunnen blijven hanteren, verdiep ik me met passie in de Chinese 5 elementenleer. Ik kijk naar de geboortedatum, het heersende seizoen, de voeding en de huidconditie. Zo wordt duidelijk welke behandeling en welke producten van belang zijn om verbetering in de energie te creëren. De disbalans van de huid die zichtbaar is door vlekken, schilfering, ontstekingen en roodheid, kan hierdoor herstellen.

Duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat is de basis voor het vertrouwen tussen mij en mijn klanten. Net als service, flexibiliteit, transparantie en oprechtheid. De filosofie die ik in de salon hanteer wil ik zelf ook uitstralen. Mijn motto is: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”. Daarom ervaart de klant bij mij in de salon rust, energie, ontspanning, positiviteit en natuurlijk balans.

Dit artikel is geschreven door Désirée Travaille, eigenaar van Studio Balans.

Overige experts

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten