De najaarsbeurs Beauty Salon Dimensions staat dit jaar in het teken van 'Schoonheid van binnenuit'.  Dagelijks kunnen bezoekers van Beauty Salon Dimensions een vast, maar afwisselend programma volgen naar aanleiding van het beursthema ‘Schoonheid van binnenuit’.  Bekijk hier het overzicht van activiteiten op de najaarsbeurs.

Face & Body I (Hal 1)
11.00 – 12.00 Ir. Ralph Moorman – evensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach én schreef o.a. het boek ‘De hormoonfactor’ 
– De invloed van leefstijl en hormonen op de huid: Hoe de leefstijl de hormonale balans en de huid kan verbeteren.

12.00 – 13.00 Astrid Becks – Colonhydrotherapeut en detoxcoach –  De huid als Spiegel van de darm:
De invloed van de darmwerking op de huid en de methodes om darmgerelateerde huidproblemen te verhelpen en voorkomen.

13.00 – 14.00 Dr. Gert E. Schuitemaker – Apotheker en doctor in de geneeskunde én schreef o.a. het boek ‘Gezond met voedingssupplementen’ – Mooi met voedingssupplementen: Welke voedingssupplementen zijn belangrijk voor de ‘schoonheid van binnenuit’?

14.00 – 15.00 Mieke Dams – Orthomoleculair therapeut en voedingscoach  – Meten is weten: Interessante huidtesten: De beste testmethodes om achter oorzaken van huidklachten te komen.

15.00 – 16.00 Pim Christiaans – Journalist en schrijver én vertaalde het boek ‘het anti AGE dieet’ – Glycatie en de veroudering van de huid: ‘Advanced glycation end products’ ofwel AGEs. Wat zijn het, hoe komen we er aan én welke invloed heeft het op de huid.

Face & Body II (Hal 2)
10.30 – 11.30 Daniël Chesik- Biomed – Glycation; van stroopwafel tot collageen breakdown: Tijdens deze presentatie worden de effecten van glycatie processen op de huid en de resulterende huidveroudering besproken.

11.30 – 12.30 Rosaline Ratering – Vitaliteitcoach van Leefstijlplan RosaLife – Jonger, fitter, slanker: de 12 basics: Wil jij weten wat je kunt doen om er jonger, fitter en slanker uit te zien?  Er zijn 12 eenvoudige basics waarmee je direct aan de slag kunt na het volgen van deze presentatie.

12.30 – 13.30 Yvon Drop – Ondernemersinspirator van Explique Training, Coaching & Communicatie – Go 4 FLOW: FLOW staat voor de 4 logische stappen, die je zet bij het organiseren en plannen van resultaatgerichte acties in het instituut.

13.30 – 14.30 Eva van Nieuwburg – Auteur van ‘Super Soul Beauty Food’ en internationaal geschoold voedingsdeskundige – Probiotica: het meest krachtige Beautyfood dat er is: Eva van Nieuwburg gaat dieper in op hoe het herstellen van de microbiotica en het gebruik van probiotica in verzorgingsproducten bijdraagt aan het verbeteren van het huid beeld.

14.30 – 15.30 Bart Strijker – Director Business Unit Digital bij Jaarbeurs en e-commerce expert – Zelf een webwinkel beginnen? Appeltje-eitje? Online verkopen heeft de toekomst en een webwinkel zou wel eens dé ideale aanvulling op je salon kunnen zijn. Toch vinden veel beginnende webwinkeliers het lastig om in te schatten wat er allemaal bij komt kijken. Bart Strijker zet in deze workshop alles voors en tegens op een rijtje.

15.30 – 16.30 Jan Willem Alphenaar – Auteur van onder andere SIMPEL; zakendoen met social media – Klanten werven via Social Media als je geen kennis of geld hebt? In deze workshop leert Jan Willem Alphenaar aan de hand van begrijpelijke voorbeelden hoe je eenvoudig, zonder teveel tijd en volledig zonder investering, profijt kunt hebben van Facebook, Twitter en LinkedIn.

Inspiratieplein: Workshops Voeding & Huid (Hal 1)

11.30 – 12.00 Mieke Dams – Orthomoleculair therapeut en voedingscoach – Breng uw hormonen in balans; effectieve tools voor het oplossen van hormonale disbalansen.

12.30 – 13.00 Mieke Dams – Orthomoleculair therapeut en voedingscoach – Huidvriendelijk boodschappen doen; de beste tips voor gezond boodschappen doen. 

13.30 – 14.00 Astrid Becks – Colonhydrotherapeut en detoxcoach – Smoothies maken voor een gezonde huid; heerlijke makkelijke smoothies. 

14.30 – 15.00 Astrid Becks – Colonhydrotherapeut en detoxcoach – Snel, makkelijk én gezond koken; lekkere recepten en gezonde dagschema’s voor de persoon met weinig tijd.

Workshops Nail & Sale

11.00 – 12.00 Janneke Griffioen – Ziekteleer van nagels (zaterdag en maandag)

11.00 – 12.00 Manon Barrau – NCM Sculpture clear gel (zondag) 

12.00 – 13.00 Beauty XL – Janneke Brouwer (CND™ EA) & Debbie Hehanussa (International CND™ EA) – VINYLUX™, een revolutionair nagellaksysteem (dagelijks) 

13.00 – 14.00 Manon Barrau (zaterdag en maandag)

13.00 – 14.00 Janneke Griffioen (zondag) 

14.00  – 15.00 Beauty XL – Janneke Brouwer (CND™ EA) & Debbie Hehanussa (International CND™ EA) (dagelijks) 

15.00 – 16.00 Pepyn Borrel (Magnetic Nail Design) – HELP! Het aantal klanten in mijn salon blijft maar groeien! (dagelijks)

Julianazaal
11.00 – 12.00 en 14.00 – 15.00 uur Carla Uppelschoten – U-Consultancy Masterclass: De Medisch Schoonheidsspecialist
Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor cursisten die de basis- en vervolgopleiding bij U-Consultancy hebben gevolgd én specialist willen worden in de medische aspecten van het beroep. De in totaal negen verschillende modules kunnen in eigen tempo worden gevolgd. In de masterclass ligt de nadruk vooral op vaardigheden, het hanteren van medische richtlijnen, het helder communiceren met medische disciplines en dossiervorming. In iedere module zijn één of meerdere dagdelen ingericht voor het trainen van praktische vaardigheden onder directe coaching van dermatologen en diverse deskundigen. Na deze Masterclass word je geregistreerd als ‘Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie’.

Beauty Innovation Tour 
Binnen één uur weer helemaal op de hoogte van alle innovaties die op de beursvloer te vinden zijn. Dat kan tijdens de Beauty Innovation Tour, die deze editie alweer voor de derde keer gehouden wordt. Exposanten geven dan kort en bondig informatie over hun nieuwe product(en). Wie meer wil weten, kan later op eigen gelegenheid teruggaan naar de betreffende stand. Twee keer per dag kunnen maximaal twintig deelnemers aanhaken. De tour wordt gegeven door styliste Mara Stevelmans. Inschrijven kan via www.beautysalondimensions.nl (onder het kopje activiteiten). Het vertrekpunt van de Tour is in hal 1, naast de entree van Body & Face. De tour start dagelijks om 11.00 uur en 13.00 uur.

Prijzen, tijden & locatie(s)
Data: Zaterdag 13 tot en met maandag 15 september 2014.
Locatie: Jaarbeurs in Utrecht, hal 1.
Openingstijden: Zaterdag 13 september van 10.00 – 18.00 uur, zondag 14 september van 10.00 – 18.00 uur en maandag 15 september van 10.00 – 17.00 uur. 
Entree: toegangskaarten zijn tot en met 8 september in de online voorverkoop 12,50 euro per entreekaart in plaats van 32,50 euro. Vanaf 9 september zijn kaarten in de voorverkoop 17 euro. Op vertoon van de kortingscode in de Beauty2Buy gids zijn kaarten aan de kassa 20 euro.
Op zaterdag en zondag vindt gelijktijdig met Beauty Salon Dimensions het vakevenement Dermafair plaats in hal 5.

Gerelateerde berichten