Dat business en pleasure prima samengaan werd wel bewezen tijdens de genomineerdendag van de Beauty Award. Alle 24 genomineerde schoonheidsspecialisten van 8 categorieën kwamen deze dag naar het Van der Valk hotel Breukelen. De hele dag stond in het teken van elkaar leren kennen, de video-opnames, het volgen van een praktische workshop, de goudsponsors ontmoeten en de laatste ins en outs over de vakwedstrijd ! Aan het einde van de dag keek iedereen tevreden terug.

Uiteenlopend programma
Het ochtendgedeelte van de dag was gepland voor de categorieën Newcomer of the Year, Salon groot en de Schoonheidsspecialisten uit West & Zuid. Na een voorstelrondje kregen de dames een toffe mediatraining van tv-programmamaker Nikolai Khatchatouryan van Kino Media gevolgd door een terug- en vooruitblik op het verloop van de Beauty Award. Vervolgens sloten de vijf goudsponsors aan – Care Cosmetics, Department of Cosmetics, JK Nederland, Ultra Cosmetics en Aesthetic Solutions – voor een korte bedrijfspresentatie. Tussendoor werden de genomineerden één voor één uitgenodigd om een videofilmpje op te nemen die tijdens de feestelijke award-uitreiking op 21 april aanstaande wordt uitgezonden. In dit filmpje presenteren de vakspecialisten zich nog eenmaal en laten ze zien waar ze voor staan en wat ze uniek maakt.

Positieve reacties
De genomineerde schoonheidsspecialisten van de regio’s Noord en Midden/Oost, Salonmedewerker en Salon klein waren voor de middag uitgenodigd, die vooraf ging aan een heerlijke lunch. Een bijzonder trefpunt, want alle genomineerden konden elkaar hier ontmoeten en kennis maken! Het was dan ook een drukke en gezellige bedoening waar de dames even kort en krachtig hun ervaringen konden uitwisselen en fijne adresjes voor de ultieme galajurk. De reacties na de genomineerdendag waren enorm positief: “Bedankt voor de leuke middag en heel leuk om iedereen gezien te hebben”, liet één van de enthousiaste dames via Whatsapp weten. Een ander voegde daar aan toe: “Ik heb genoten. Wat fijn om iedereen gezien te hebben en wat een inspiratie weer. Tot snel!”

De organisatie is trots en blij om deze vakmensen die zo gemotiveerd zijn te ondersteunen. “Het was wederom een geslaagde dag! We kijken nu enorm uit naar de gala-avond op 21 april die in alle opzichten heel bijzonder en gevarieerd zal zijn, laat project coördinator Maddy Weide enthousiast weten!”

Wil jij ook bij de gala-avond zijn? Koop je kaarten dan via www.beauty-award.nl/kaarten.

Gerelateerde berichten