Instituut Helga Wouterse is uitgeroepen tot Beauty salon van het jaar 2010. Deze in Varik gevestigde schoonheidssalon nam het op tegen vier schoonheidssalons die in december eveneens waren genomineerd voor de prestigieuze prijs. De vijf salons waren geselecteerd uit honderden inzendingen. Uit handen van Anita Witzier ontving eigenaresse Helga Wouterse en haar team op zondagavond 21 maart de fel begeerde de Beauty Award 2010. Met de prijs op zak zal Instituut Helga Wouterse als ambassadeur van het vak de schoonheidsbranche een jaar lang vertegenwoordigen

Juryrapport

Naast het professionele vakmanschap vindt de jury de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk. Over Instituut Helga Wouterse schreef de jury in haar rapport: “Het bedrijf biedt een uiterst veelzijdig en doordacht aanbod. Speelt goed in op trends en behoeften van klanten. Heeft een prima gevoel voor PR en voor commerciële activiteiten. Uitstekende kennis in het team door een uitgebreid opleidingsprogramma. Het gehele team is vakbekwaam en straalt eenheid uit. Een sterke ondernemer die toekomstgericht is en goed kan sturen. Een absolute ambassadeur voor het vak.”

Kijk hier hoe Helga Wouters en haar team de Beauty Award in ontvangst nemen

{youtube}

Kroon op het werk

Instituut Helga Wouterse is zeer verguld met de titel. Helga Wouterse zegt hierover: "Sinds begin 2009 hebben wij onze salon naar een nog hoger niveau getild door te investeren in onze kennis en service. Naast huidverzorging, huidverbetering en imageconsulting, zijn wij uitgebreid met een Huidkliniek. Hierdoor kunnen wij onze cliënten een zeer compleet dienstenpakket aanbieden. Samen met ons communicatiebureau hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling en goede communicatie en PR naar onze cliënten en de branche. Ook stonden wij natuurlijk stil bij alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ons team is hoog opgeleid en onze cliënten, die altijd centraal staan, waarderen onze dienstverlening zeer. Ik zie deze prijs dan ook als het resultaat van ons teamwork en het vertrouwen van onze cliënten. Het is een bekroning op ons werk!"

2001: Schoonheidsspecialiste van het Jaar

Negen jaar geleden werd Helga Wouterse uitgeroepen tot Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2001. Als ambassadrice van de branche genoot zij landelijke bekendheid en verscheen zij regelmatig in de media. Dit was een enorme stimulans om ook haar instituut naar een hoger niveau te tillen. Door te investeren in expertise, vaardigheden en cliëntvriendelijkheid groeide haar salon uit tot een volwaardig instituut met zeven medewerksters.

Blik op de toekomst

Helga Wouterse: “Deze prijs is fantastisch, maar het verandert niets aan onze kerntaak; onze cliënten het beste bieden op schoonheidsgebied. Wij gaan verder op de ingeslagen weg, er staat onze cliënten het komende jaar én daarna veel interessants te wachten!”  

Kijk voor meer informatie over Instituut Helga Wouterse op www.instituuthelgawouterse.nl

Gerelateerde berichten