Donderdag 16 november is een spannende dag in het verloop van de vakwedstrijd Beauty Award. Nadat alle deelnemers uiterlijk 31 oktober ervoor zorgden dat hun inzending bij de organisatie binnen was, gaat de vakkundige jury zich deze dag over alle inzendingen buigen.

Er worden in maar liefst acht categorieën awards uitgereikt tijdens de spectaculaire gala-uitreikingsavond op zondag 21 april 2024. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van communicatie/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek. Op al deze onderdelen – en meer – zal de jury de inzendingen deze dag beoordelen. Tijdens deze jurybijeenkomst worden de schoonheidsspecialisten en salons vastgesteld die een bezoek van de Mystery Guest kunnen verwachten. Dit betekent overigens niet dat deze salons genomineerd zijn!

De jury bestaat uit vijf personen. De juryleden worden jaarlijks benoemd of herbenoemd door de organisatie Beauty Trade Professionals. De samenstelling van de jury wordt kenbaar gemaakt op de website van de Beauty Award. De juryleden vertegenwoordigen de verschillende deskundigheden op het gebied van de schoonheidsbranche, waarbij er op gelet wordt, dat de juryleden alle disciplines kunnen beoordelen. De juryleden zij in de uitvoering van hun taak onafhankelijk in relatie met de organisatie. Daarnaast is er ondersteuning van een onafhankelijke procesbegeleider: Maddy Weide. Zij heeft geen beoordeling over de kandidaten/inzendingen.

De beoordeling van de inzendingen ligt voor deze editie in handen van:
 Marianne van den Broek (voorzitter), Acnétherapie Wijchen
 Périne Heerooms, Instituut Périne
 Cathelijne Cras, Spiceminds | Marketing en communicatie met pit
 Betty van den Braber, Assessor
 Corné Hendrikx, Schoonheidsinstituut Cestmoi

Doe jij deze editie mee? We duimen voor je!

Gerelateerde berichten