Wat een uitvinding: een heerlijk gezichtsmasker zonder smeren of mengen. Dat is gemakkelijk voor de schoonheidsspecialiste én voor de klant.

De nieuwe Faifia Gezichtsmaskers bestaan uit 9 soorten kant-en-klare gezichtsmaskers op een katoenen basis, die eenvoudig aangebracht kunnen worden. De katoenen laag zorgt voor een lichte verhoging van temperatuur van de huid, waardoor de ingrediënten beter worden opgenomen. Ook beperkt de laag het verdampen van vocht en helpt de huid te voeden, revitaliseren, verzachten en oxideren terwijl de onzuiverheden verwijderd worden. De geconcentreerde extracten in het zuiver katoenen masker bevatten daarnaast lichte kruiden voor een heerlijke ontspannende ervaring. Verkrijgbaar in 9 varianten voor de diverse huidtypen.

 

Deze revolutionair en eenvoudig aan te brengen gezichtsmaskers op natuurlijke katoenbasis, zijn ontwikkeld voor de professionele salon. Maar de maskers zijn ook eenvoudig thuis te gebruiken. En met optimale resultaten! De maskers bevatten een hoge concentratie huidverzorgende ingrediënten. Ze geven een gelijkmatige verdeling en de natuurlijke katoenbasis zorgt ervoor dat de huid de ingrediënten optimaal opneemt. Direct voelbaar effectief voor uw huid.

De Faifia Gezichtsmaskers zijn verkrijgbaar in negen varianten, waardoor voor iedere huid het optimale masker kan worden gekozen voor slechts € 4,95 per masker:

Collageen (Collagen), Vitamine C (Vita White), Groene Thee (Green Tea), Aloë (Aloe), Komkommer (Cucumber), Kruiden (Herb), Rode Ginseng (Red Ginseng), Koninginnegelei (Royal Jelly) en Zeewier (Seaweed).

Meer informatie www.trimmendous.nl.

Gerelateerde berichten