Voordat je met je vakantietickets gaat zwaaien en van de zomer gaat genieten, koop  je natuurlijk alvast je tickets voor na de zomer. De kaartverkoop van het leukste vakevent in het  najaar is gestart. Zorg dat je erbij bent in het laatste weekend van september op Beauty Trade Festival. Bestel je tickets online en reserveer meteen een parkeerkaart. 

HALLO BEAUTY TRADE FESTIVAL
Beauty Trade Festival is dé plek waar beauty professionals elkaar ontmoeten en deals sluiten voor de herfst- en winterperiode. Maar dan wel in een relaxte festivalsfeer met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Dat maakt Beauty Trade Festival tot het hipste beauty event van het najaar en de perfecte gelegenheid om de professionals en nu en straks persoonlijk te ontmoeten. Dat wil je niet missen op  28, 29  en 30  september.

DE WERELD AAN KANSEN
Schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, welnessmedewerkers, kappers, pedicures en masseurs: Beauty Trade Festival beslaat de hele beauty branche. Dat maakt het tot de meest complete ‘vakbeurs’ van het najaar, met een diversiteit aan bezoekers. Voor jou als exposant is het de perfecte gelegenheid om drie dagen lang je producten te presenteren, te demonstreren én om deals te sluiten: uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 85% van de bezoekers direct beslissingsbevoegd is.

Gerelateerde berichten