Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!
[wd_asp id=1]

De nieuwe lipstick kleur van een bekende artiest komt uit en de jonge meiden rennen naar de winkel om deze te kopen, of de kleur nou bij ze past of niet ze gaan het gebruiken. Wimpers moeten perfect zijn. Contouring en highlighting zijn niet meer weg te denken. De jonge dames praten over botox omdat ze angst hebben in de toekomst rimpels te krijgen.

De meest vreemde lippen zien we op straat. Zouden ze nu echt denken dat dit ze aantrekkelijker maakt?

Moeders zijn teleurgesteld als hun zoon of dochter puistjes krijgt en maken vrij snel een afspraak met een dermatoloog om het liefst een recept voor Roacutane te bemachtigen. Zijn ze zich wel bewust van de nadelen van deze medicatie. Of is het hebben van een kind met puistjes erger dan de bijwerkingen van Roacutane?

Dames, en steeds meer heren, zijn bang om ouder te worden. Ze proberen er alles aan te doen om de huid weer strak en glad te krijgen. Elk rimpeltje dat erbij komt maakt ze onzekerder. Elk kilootje teveel willen ze zo snel mogelijk weer kwijt.
Je mag trots zijn op je leeftijd! In vele culturen worden ouderen gezien als wijze mensen waar men respect voor heeft.

Wat als we het nu eens omdraaien en gaan genieten van de schoonheid die we van nature mee hebben gekregen? Bewust worden hoe mooi we zijn. Perfectionisme is een vorm van onzekerheid. Perfectionisme zorgt ervoor dat het nooit goed genoeg is. Deze onzekerheid zal je nooit doen stralen, de ontevredenheid zal in je ogen te zien zijn.

Laat het perfectionisme los, verzorg je huid met de juiste cosmetica en gebruik een vleugje make-up om je uitstraling te versterken.

Dat is mijn wens voor het nieuwe jaar.

Zelfs fotograaf Peter Lindbergh heeft voor de Pirelli kalender 2017 geen gebruik gemaakt van retouching, dit is een mooie stap in de wereld van bewustwording.

Ik wens iedereen een mooi en stralend nieuwjaar!

Dit artikel is geschreven door Marie-Louise Billekens.

Overige experts

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten