Staat hij al in jouw agenda? De grote beautyvakbeurs in Jaarbeurs Utrecht zal komend voorjaar haar deuren openen om jou als beautyprofessional met veel plezier te ontvangen. Onderstreep 6, 7 & 8 april vast in je agenda, want hier moet je bij zijn. De exposanten staan al te trappelen om je weer te zien, net als wij!

Op de voorjaarsbeurs doe je veel inspiratie op. Niet alleen over de laatste producten, nieuwste apparatuur en spraakmakende behandelingen, maar ook over het ondernemerschap en je hebt de kans om met vakgenoten te praten. Dankzij de vele gratis lezingen – gegeven door professionals uit de branche en opvallende sprekers – die je kunt volgen in de prachtige theaters kom je alles te weten over de ontwikkelingen en trends in jouw branche.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een meer dan stijlvolle beauty ambiance.

Beursthema: ‘Future of Beauty’
Beauty Trade Special 2024 laat de Future of Beauty zien aan haar bezoekers. Na de vele onrustige jaren die achter ons liggen als branche, is het tijd voor een inspirerende blik naar de toekomst. Dit doen we met een mooie mix aan leveranciers en (inter)nationale merken: van bekend en gerenommeerd tot nieuwe pioniers op de Nederlandse markt. Drie kennistheaters zullen zich vullen met sprekers die hun visie geven op de toekomst. Vanuit esthetiek, vitaliteit of trends die breder in de samenleving spelen en van invloed zijn op onze branche. Dat kunnen lezingen zijn over nieuwe generaties, marketing, personeel & ZZP, wetgeving of sociale veranderingen in het land. De aankleding van de beursvloer en de theaters sluit op een aantrekkelijke manier aan bij het thema Future of Beauty.

Inspiratie voor de kwaliteitsbezoeker
De komende editie van Beauty Trade Special zal in die zin weer een complete beleving zijn voor de beauty professional. Voorzien van de gerenommeerde merken, nieuwe aanbieders en exposanten die je als beauty professional verder helpen in je ontwikkeling. “De beurs staat bekend om de kwaliteitsbezoeker die er inspiratie vindt. Het is echt een vakbeurs voor en door de branche en dat merk je al exposant en als bezoeker. We delen de gezamenlijke passie van het beautyvak”, benadrukt de organisatie. Bestel nu vast je tickets en verheug je op een mooi branche-event.

Benieuwd naar vorige editie? Bekijk dan hier de aftermovie van Beauty Trade Special 2023!

Gerelateerde berichten