LANETTE MEDICAL BEAUTY is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in non-invasieve schoonheidsbehandelingen. Door middel van deze techniek kunnen we klanten transformeren zonder dat er een operatieve ingreep voor nodig is. Belangrijk is dat de producten veilig en effectief zijn en hiervoor werken we samen met de grootste Europese merken. Lanette Medical Beauty levert beauty, cosmetische en medische oplossingen op basis van wetenschap, maar ook belangrijk de praktijk ervaringen van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Met Lanette Academy trainen we de schoonheidsspecialisten op verschillende modaliteiten. De ontwikkelingen in de non-invasieve technieken gaan hard en het is belangrijk om bij te blijven met deze nieuwe ontwikkelingen. Klanten willen direct effect zien na een behandeling en door middel van onze ontwikkeld protocollen is dit mogelijk. Bij Lanette Academy maken we altijd de combinatie tussen een intensive diepgravende theorie en het toepassen van de praktijk op een model. Wij zijn exclusieve distribiteurs van de Ultim en Concerto Mesogun maar ook van het gerenommeerde BCN Institute producent van ampullen en cocktails. Maar ook de Italiaanse merken Selenia en Medixa.

Tijdens de beurs is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met de Skin X Age van Selenia Italia. Maak kennis met dit zeer uitgebreide apparaat waarbij het mogelijk is om verschillende modaliteiten samen te brengen in een behandeling. Of maak kennis van de Ultim Mesogun.

Nieuw is de Ejal40 van Medixa waarbij hyaluronzuur wordt gebruikt met een specifiek Dalton gewicht, voor direct resultaat. Ook zal tijdens de beurs de Nithya Collagen worden geïntroduceerd in Nederland. Nithya is zeker een zeer vernieuwend concept waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen collageen voor de anti-aging behandeling.

Laat je overtuigen door de kennis van Lanette Medical Beauty op het gebied van non-invasieve behandelingen die worden ondersteund door de wetenschap!

Wil je ook kennis maken met een behandeling tijdens de beurs? Stuur een mail naar lanettemedical@knpmail.nl. Zo ben je op de beursstand alvast verzekerd van een afspraak!

Je vindt Lanette Medical Beauty op stand: 3.C071

Lanette Medical Beauty

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten