De eerste zonnestralen zijn eindelijk een feit. De zomerkleding kan bijna tevoorschijn komen. Voor veel Nederlanders betekent dit eveneens dat er weer meer onthaart gaat worden. Meer dan negentig procent van de Nederlandse dames gaat regelmatig aan de slag met scheermes, scheerapparaat, pincet of harsstrip.

De oksels, bikinilijn en benen zijn daarbij de gebieden die het vaakst worden onthaard. Maar ontharen is tegenwoordig bijna een must voor iedereen.

Verder heeft ongeveer 10% van de Nederlanders last van overbeharing. Voor hen is het vaak bittere noodzaak om zich van hun overtollige haren te ontdoen. Ontharen kan eenvoudiger en effectiever. Het ontharingssysteem EpilaDerm® biedt de nieuwste dimensie in langdurige haargroeireductie.

Combineer ontharing met de EpilaDerm® suikerpastamethode met een nabehandeling door gebruik te maken van enzymen. Vergeleken met reguliere harsmethodes, IPL of laser is deze methode zeer uniek.

Het succes van het EpilaDerm®-twee-fasen-systeem bestaat uit actieve proteasen. Het systeem biedt hooggespecialiseerde cosmeticaproducten voor professioneel gebruik in de schoonheidssalons alsook voor bijkomende thuisverzorging.

Over Epiladerm®
De producten van Epiladerm® zijn ontwikkeld door het Deense Danlab ltd. Zij werken al meer dan 25 jaar vol toewijding aan onderzoek en ontwikkeling van natuurlijke biologische substanties en actieve ingrediënten voor dermatologisch gebruik. De EpilaDerm® producten worden ontwikkeld en geproduceerd in moderne laboratoria overeenkomstig met de GMP norm en voldoen aan de hoogste biotechnische kwaliteitsvereisten.

Ga voor meer informatie naar het bedrijfsprofiel van Florint BV.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten