Dat de voorjaarsbeurs het laatste weekend van maart een vol lezingenprogramma heeft, schreven we al. De details zijn inmiddels bekend en ook voor nagelstylisten is het programma erg leuk en uitgebreid. De twee verschillende nageltheaters worden gevuld met de experts van Magnetic Nail Design en van CNDTM.

Toepasbare trends van 2017

Tijdens de gratis lezingen van onder meer Mey Liang en Pepijn Borrèl ben je weer helemaal op de hoogte van de trends voor 2017. Je wordt geïnspireerd, krijgt allerlei ideeën te zien en uitleg over hoe je deze trends direct kunt toepassen in je salon. Aukje Veltman laat zien dat ‘Love in the Air’ is met maar liefst 20 designs voor bruidjes! Na afloop krijg je bovendien een hand-out mee die je kunt gebruiken als je zelf bruidsnagels gaat maken. Katernya Gonchar presenteert de populairste nagelvormen van 2017 en laat zien hoe je deze maakt. Ideaal als je klant wel eens iets anders wilt! 3dNailArt, Perfectie op de millimeter (van een strakke Gelpolish applicatie tot de strakste smile line), easy nail art, gelpolish designs.. Je vindt het allemaal in Nail Theater 1 op de Beauty Trade special.

Zelf aan de slag

In het tweede nageltheater delen Mariëlle de Vet, Sascha Gossen en Sanne Lodder hun kennis met je. Leer hoe je met power polish dé trend van dit moment creëert, de Baby Boom nagel! Je mag zelf aan de slag gaan, met hulp van de demo, tips & tricks! Ook het creëren van nieuwe designs door kleurpigmenten toe te passen, vind je terug in het programma. Hoe pas je de fashionkleuren van de zomer toe en welke topcoat is geschikt bij welke techniek? De antwoorden vind je in Utrecht! Stamping nail art wordt zelfs op twee niveaus gegeven in een interactieve workshop. En ook tijdens de workshop over Power Polish mag je zelf aan de slag.

Inplannen via de beursapp

Zoals je hier kunt zien, kun je je al de hele dag vermaken met het uitgebreide lezingenprogramma. Maar je wilt natuurlijk ook nog nieuwtjes opsnuiven op de beursvloer en inkopen doen. Zorg dus dat je weet waar je moet zijn om welke lezingen en workshops te volgen. Vlak voor de beurs kun je de nieuwe beursapp downloaden en daarin aangeven welke lezingen je wilt volgen. Je krijgt dan voor de aanvangstijd een notificatie zodat je weet dat het bijna begint. Handig!

Zodra de Beauty Trade special beursapp te downloaden is, zullen we dat hier en op social media volop bekend maken.

Koop nu je tickets

Gerelateerde berichten