Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

LOT Beauty & Wellness in Nederweert werkt met Lumineus Natural Cosmetics. In dit interview vertelt Lotte Scheijven over zichzelf, haar keuzes en ambities. Eén ding is zeker, Lotte is haar droom aan het waarmaken!

Hoe ben je gestart?

Lotte: “Vorig jaar ben ik afgestudeerd in Venlo, waar ik de 4-jarige opleiding voor pedicure (niveau 3) en schoonheidsspecialiste (niveau 4) heb afgerond. Hierna ben ik  op een cruiseschip gaan werken voor 9 maanden, in mei 2016 ben ik weer teruggekomen. Dit als uitdaging richting mijn grote droom. Mijn grote droom is dan ook om mijn eigen salon te starten en in juni 2016 ben ik daaraan begonnen. Mijn salon heeft ook sauna & wellness gelegenheden in een mooie aanbouw aan ons huis. Ik probeer me te onderscheiden met een breed aanbod aan behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massage, pedicure/manicures & sauna en wellness arrangementen.”

“Ik ben begonnen met een Facebook pagina, heb een website gemaakt en visite kaartjes verspreid. Toch blijft mond-op-mond reclame het belangrijkste voor mij.

"Ook de organisatie van een Ladies Night in mijn salon waarbij ik samen met 6 andere ondernemers (o.a. een kapster, kledingzaak met modeshow, voedingscoach en catering) voor 40 vrouwen een hele leuke avond heb georganiseerd."

"Via Nederweert 24, een medium dat iedereen in het dorp leest, kreeg de Ladies Night veel publiciteit. De avond was snel uitverkocht en een 2e editie is wellicht op komst!”

“Ik ben nu een half jaar bezig met het opstarten en ben 3 dagen druk in mijn salon. Voor de overige dagen heb ik nog een andere baan in een Wellnesscentrum.”

Hoe heb je voor Lumineus gekozen?

Lotte: “Het is heel lastig met zoveel merken in de markt, je weet bijna niet waar je moet gaan zoeken. Ik heb altijd gezegd dat ik een natuurlijk product heel belangrijk vind. Mijn motto is: Je geweldig voelen, van binnen én van buiten. Via Beautyspot ben ik bij Lumineus Natural Cosmetics uitgekomen. Na het ontvangen van een proefpakket en een persoonlijke afspraak in mijn salon heb ik de beslissing genomen en dat sluit perfect aan bij mijn motto!”

“Van mijn klantenkring krijg ik goede reacties over Lumineus. Ik ben de enige in mijn regio die met Lumineus werkt, en dat maakt het uniek. Ik vind het erg leuk dat Lumineus zo een goede band heeft met hun klanten. Ze sturen regelmatig mails met hoe het gaat en de laatste nieuws/weetjes binnen het bedrijf.”

Hoe zie je de toekomst?

Lotte: “Succesvol bezig zijn en mijn grote droom waar maken! Over een half jaar zie ik mezelf graag 4 tot 5 dagen in de week in mijn salon werken en mijn behandelingen verder uitgebreid te hebben met de Wellness behandelingen, ik hoop een mooi vast klantenbestand opgebouwd te hebben. Ik heb al veel bereikt en daar ben ik erg trots op.”

Lumineus Cosmetics

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten