Award-winning veganistische nagellak, vrij van de meest schadelijke toxines en met een prachtige gel finish. Het veilige alternatief voor gellak!

Ultra glossy
De nagellakjes van Maggie Anne zijn toxine vrij, ultra glanzend en hebben een gel-achtige afwerking. Je hebt geen UV-lamp of aceton nodig!

6 vrij
Alle Maggie Anne lakjes worden gemaakt zonder de 6 schadelijke chemicaliën die worden aangetroffen in nagellakken (Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor en THTP). Ze testen niet op dieren en het is veganistisch. Goedgekeurd door Peta cruelty-free en Beauty Without Bunnie’s.

Professionele afwerking
Dankzij de gelformule kan je thuis een perfecte manicure bereiken. Geen lelijke strepen meer, de nagellak is eenvoudig aan te brengen met hun eenvoudig kwastje. Als je deze nagellak eenmaal hebt gebruikt, wil je nooit meer terug! De nagellak blijft heerlijk lang zitten en dekt de nagels perfect!

Vrij van toxines
Maggie Anne nagellak is de perfecte nagellak voor zwangere dames omdat het geen vervelende chemicaliën bevat. Een perfect cadeau voor toekomstige moeders! Het is ook veilig voor iedereen met allergieën of kankerpatiënten.

Blijft lang zitten
De lak blijft 5 à 7 dagen zitten, mits er twee lagen kleur en een speciale gel topcoat worden aangebracht.

Vrij van aceton
Maggie Anne biedt ook drie nieuwe geuren aan van acetonvrije nagellakremover:
    •    Aardbeien en druiven
    •    Bosbes en granaatappel
    •    Citroen en limoen

Gerelateerde berichten